• Postikuluja 6,67 €
 • 100% virallinen kauppatavara
 • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
 • Laaja valikoima yli 94000 tuotetta

 

Final Fantasy Type-0 HD (Xbox One)

€17.74
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

PÄIVÄN 1 EDITION pakkaus:

 • Exclusive Warden Costume? Yksinoikeudella puku käytettävissä kaikille luokille, joka vastaa Warden asu nähty ilmoitus perävaunu.
 • Dwarven sota Dog Pet? Ainutlaatuinen panssaroituja ei torjumiseksi pelin lemmikki.
 • Treasure Kartat? Yksityiskohtaiset kartat sijainnin Vvardenfell suurimmista eduista.
 • Dwarven Crown Crate? Erityinen Crown Crate Mahdollisesti sisältämään 'Kääpiövaltakunnan-teemalla kiinnikkeet, lemmikit, pukuja ja muuta.
 • Kokemus Scrolls? Advance läpi Vvardenfell Saada 50% enemmän kokemuspisteitä kaksi tuntia.

  Elder Scrolls Online: Morrowind perinteinen muokkaavat MMO laajennus toimittamalla Suurin uutta sisältöä ja ominaisuuksia, jotka ovat yhtäläisesti ja hauskaa kiusaa nykyisille ja uusille & nbsp; ESO pelaajia.

  • uusia pelaajia: uusi pelaajat voivat hypätä & nbsp; The Elder Scrolls Online: Morrowind ja aloittaa uuden hahmon ilman loppuun kaikki aikaisemmat & nbsp; ESO sisältöä. Ja koska alkuperäinen & nbsp; ESO peli on mukana & nbsp; The Elder Scrolls Online: Morrowind uudet pelaajat on välitön pääsy satoja tunteja lisää seikkailuja koko Tamrielin.
  • nykyisille pelaajille: ESO & nbsp; veteraanit voi päivittää ja heti Matka Vvardenfell aloittaa uuden eeppinen seikkailu. Voimalla lokakuun Yksi Tamrielin päivityksen, nykyiset toimijat löytävät taso sopivan sisällön vääntömomentin He astu saaren Vvardenfell, riippumatta tasosta. Olemassa olevat pelaajat voivat myös luoda uuden hahmon ja aloittaa uudelleen.
  • ole pelannut ESO vähään?: The Elder Scrolls Online: Morrowind & nbsp; < / span> on suuri mahdollisuus hypätä takaisin vanhaan merkkejä, tai kokonaan uuteen. Koska ESO & nbsp; ei ole tarpeen tilausta, voit vain asentaa pelin, kirjaudu sisään ja aloittaa pelaamisen uudelleen.


   Palaa Morrowind
   Vvardenfell on suurin vyöhyke lisätään The Elder Scrolls Online & nbsp; alusta ja hyödyntää samalla maantieteellisellä jalanjälki kuin The Elder Scrolls III , mukaan lukien kaikki pääkohdat kiinnostusta klassinen peli. Pelaajat lähtee vaaralliselle matkalle halki legendaarinen locales Vvardenfell 700 vuotta ennen tapahtumia & nbsp; The Elder Scrolls III , laitureita ja Seyda Neen, jotta tulivuoren Ashland, tiheä, sieni-täynnä metsiä, ja kirkkauden kautta Vivec City, vielä rakenteilla tänä aikana.


   Uusi luokka? Warden
   Pelaajat valjastaa luontomatkailu magic hallitsemaan uudet tehokkaat merkkiluokan - Warden. Vartija on ensimmäinen uusi luokka käynnistämisen jälkeen ESO , ja totta & nbsp; ESO ja Elder Scrolls franchising, pelaaja willhave vapaus valita useista kykyjä, jotka mahdollistavat erilaisia pelityylejä. Vartija esittelee myös tuhoisa uusi torjumiseksi liittolainen? Sodan Bear? hurja taistelija thatwill lomasta Warden puolella läpi voimakkain taisteluita.


   Incredible tarina Elder Scrolls
   sarja noin 700 vuotta ennen tapahtumia & nbsp; < / span> Elder Scrolls III, The Elder Scrolls Online: Morrowind vie pelaajat on lakaistaan seikkailu läpi legendaarisen Vvardenfell, jossa ikoni, hahmoja ja juonenkäänteitä thatwill juurruttaa nostalgiashop kanssa pitkäaikaisen Elder Scrolls faneja ja laajentaa & nbsp; ESO : n kerronta tulee uusi luku. Morrowind on suuressa vaarassa ja se on jopa pelaaja sankareita auttamaan Vivec, legendaarinen soturi-runoilija ja Guardian Vvardenfell, ratkaista mysteeri hänen salaperäinen sairaus, takaisin hänen voimansa? ja pelastaa maailman Ultimate tuhoaminen.


   Uusi PVP tilassa - Battlegroundsissa
   The Elder Scrolls Online on tunnettu avoimen maailman PvP taisteluita, pitting satoja pelaajia massiivinen taistelu herruudesta Cyrodiilista. & nbsp; The Elder Scrolls Online: Morrowind otetaan käyttöön uusi PvP tilassa? Battlegrounds? 4v4v4 intensiivistä taistelut areenalla kaltainen ympäristöissä. Pelaajat ottavat taistelu Ashland lunasta joukossa vilkkaimmillaan ja kaikkein aikaan torjumiseksi veteraanit Tamrielin. • 100% virallinen kauppatavara
 • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
 • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi