• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 94000 tuotetta

 

Dragon Age: Inquisition (Xbox One)

€19.62
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Toista roolisi yliluonnollinen salamurhaaja Dishonored 2 , seuraava luku palkitun & nbsp; Dishonored tarina hyödyksi Arkane Studios. Pelata omalla tavallasi maailmassa, jossa myytti ja teollisuuden törmäävät. Sinä valitset pelata keisarinna Emily Kaldwin tai Royal Patron Corvo Attano? Otatko näkymätöntä läpi pelin, käyttää kaikkia sen brutaali taistelujärjestelmä, tai käyttää molempia? Miten yhdistät hahmon ainutlaatuisia voima, aseita ja vaihde tuhota vihollisesi? Tarina vaikuttavat valinnat, joilla voi olla silmiinpistävää vaikutuksia, kun otat pelin käsityönä tehtävää.

Story:

Dishonored 2 tapahtuu 15 vuotta valtionhoitaja lordi voitti ja rotta rutto on tullut historiaa. Yliluonnollinen kaappaaja on ottanut keisarinna Emily Kaldwins uskon ja laita saarten tulevaisuuden vaarassa. Pelaa Emily tai Corvo ja matka yli Dunwalls legendaarinen katuja Karnaca, kerran upea merenrantakaupungissa avain palauttaa Emily vallassa. Aseistettu utbölingens Mark ja tehokkaita uusia kykyjä vainoat vihollisia ja ottaa takaisin, mitä kuuluu sinulle.

Esitelty sisältö:

salamurhaajia

täysin äänensä antanut merkkiä antaa Emily Kaldwin ja Corvo Attano omasta näkökulmastaan ​​ja tunnereaktioita maailmaan ja historiaan. Käytä jokaisen hahmon valtuuksia, työkaluja ja ainutlaatuisia aseita luovasti kuten tutkia maailmaa, olitpa taistelevat läpi kaupungin kaduilla tai hiippailemassa katolla, ja viholliset päätät tuhota tai vara.

yliluonnollisia voimia

Lisäasetukset talismaani valmistus- ja upouusi puu päivitys voit muokata voimia hyvin eri tavoin. Tullut elävä varjo hiljaa jatkaa tavoitteensa, joka yhdistää vihollisia, jotta he voivat jakaa yhteinen kohtalo, tai hypnotisoida vastustajat ja hallitsevat mielensä. Valita lähes ääretön yhdistelmiä väkivaltainen tai kuolematon liikkeitä, voimat ja aseita saavuttaa tavoitteesi.

mielikuvituksellinen maailma

Vuodesta Dunwalls likaisia katuja rehevän rannoille romahtamassa Karnaca ja elää tyylitelty sivustojen luomia Arkanes Premier Art ja tarina joukkue. Maailma on hahmo itsessään täynnä historiaa, arkkitehtuuria ja eklektinen merkkiä. Se on myös erinomainen ainutlaatuinen tehtävä paikoissa, kuten pölyä piirin tuhonnut pölyn myrskyjen ja sotiviin, ja mielipuoli kartano valmistettu siirtämällä seinät, kuolettavia ansoja ja mekaaninen sotilaat.

Challenge

Muokkaa peli vaihtoehtoja ja vaikeus asetuksia vieläkin räätälöityjä seikkailu. Voit tehdä kokemuksesta haastava (tai helpommin) muuttamalla eri parametrien suhteen Stealth, liikkumista ja torjumiseksi.

Void Moottori

Dishonored 2 & nbsp; vivified uuden tarpeeton Engine, joka on tärkeä edistysaskel renderingsteknnologi, rakennettu id Tech ja raskaasti mukautettu Arkane Studios. Suunniteltu tukemaan maailmanluokan muotoilu ja täysin hyödyntää tehokas laitteisto, että tämä sukupolvi on tarjota. Void Engine mahdollistaa huomattavaa edistystä kaikille pelikonsoleissa, kuten AI, joka reagoi hiipiä ja taistella, valaistus ja graafinen renderointi, näyttävästi tiheä kaupunkiympäristössä ja tarinan esitys.  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi