• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 94000 tuotetta

 

Dishonored 2 (Xbox One)

€22.43
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Devil May Cry HD Collection kokoaa yhteen kolme ensimmäistä Devil May Cry pelejä, Devil May Cry, Devil May Cry 2 ja Devil May Cry 3: Danten Awakening Special Edition HD pakkauksen ensimmäisen kerran. < p> Dante, yksi tunnetuimmista pelihahmot viime vuosikymmenen Devil May Cry HD Collection on täynnä palkittu gameplayen ja tyyli, että sarja tuli tunnetuksi lisäämällä upeita HD grafiikka, lisäsisältöä ja tuki Palkinnot ja saavutukset.

Devil May Cry uudelleen toiminta genre heti sen debyytti vuonna 2001. pelin pelaaja kaapattu sydämet kautta tyylikäs, liiallinen toiminta ja anti-sankari Dante. Poika ihmisäiti ja paholainen isä nimeltään Sparda käyttäen puoli-demoni Dante niiden luontaisia ​​kykyjä ja antiikin demonit voimia käydä yhden miehen sotaa pimeyden voimia ja ihmiskunnan pelastamiseksi kadotuksesta.

Devil May Cry 2 julkaistiin vuonna 2003 ja keskittyy Dante ja hänen uuden kumppanin Lucia niiden taistelussa voittaa miehen päättänyt päästä korkeammat voimat. Devil May Cry 3: Danten Awakening Special Edition on lopullinen versio Devil May Cry 3: Danten Awakening, jossa on useita parannuksia, kuten kyky pelata Danten kaksoisveli Vergil sekä lisäämällä Bloody Palace tilassa ja Turbo tilassa.  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi