• Postikuluja 6,67 €
 • 100% virallinen kauppatavara
 • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
 • Laaja valikoima yli 94000 tuotetta

 

DiRT Rally 2.0 (Xbox One)

€36.51
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

DiRT Rally on perimmäinen rallikokemus luoma Codemasters ja testattu yli 60 miljoonaa mailia Dirt yhteisöä. Vangit rallyns ytimen siten, että mikään muu ei: tunne yrittää säilyttää ajoneuvon hallinnan ja tunteita, kun rojahtaa pitkin vaarallisia, liikkuvan tiet tahdilla, yrittää puristaa viimeinen pisara ulos autosta, tietäen, että kaatumisen voidaan tuhoisa kurssin ajan.

Jokainen kurssi haastaa sinut eri tapoja, joilla juokset jatkuvasti partaalla kontrollin menettämisestä, erilaisten pintojen erilaisissa ympäristöissä, kuten lumen, jään, asfaltin ja maa samalla sää asettaa omat vaatimukset. Koska auto kuluu, sinun täytyy pitää mekaanisia vaurioita mielessä, kun oma ralli joukkue yrittää pysyä kilpailukykyisenä viat. Kurssit ovat sidottu yhteen, ja jokainen ralli tulee olemaan maratonlik tutkiminen keskittymistä ja taitoa kun sinä ja kartturit jahtaavat täydellinen kierros.

DiRT Rally kuuluu virallisesti lisensoitu Maailman Rallycross sisältöä Näin pääset kokemaan uskomattomia ajo suurilla nopeuksilla joidenkin maailman nopeimmin maastoajoneuvoja. Kisaa kovia vastustajia joitakin show'n rakkaimmat kappaleet kilpailuihin sekä kerta- pelaajia.

Esitelty sisältö:
 • ikonin ralliautoille ? Ralli on kaikki noin ottaa oikeat työkalut, oikea strategia ja oikea joukkue. DiRT ralli on kaikki. On 40 tunnetuimmista ja asiaa autoja menneisyyden ja nykypäivän, on valinta, joka edustaa ajoneuvon että pelaajat haluavat, ja soveltuu parhaiten pintojen ne suoritetaan.
 • Kuusi suurta rallit yli 70 PATHS & nbsp; ? Purkaminen polkuja läpi metsien, vaarallisia tapauksia kallioita ja kapeita vuoristopolkuja on mitä rallia on kyse. Se on sinun ja auton tien edessäsi. Matkustaminen Wales mutainen polkuja, Kreikka, pölyinen raidat ja Monte Carlos jäisellä asfaltilla. Ottaa legendaarisella ylämäkeen kiivetä Pikes Peak, luminen jännite Ruotsissa ja eeppinen näkymät Suomessa. DiRT Rally & nbsp; ovat oikeilla paikoilla testata hermoja ja ilahduttaa aistejasi.
 • virallisesti FIA World Rallycross sisältö & nbsp; ? Kilpaile Lydden Hill, asunto- ja Hell kuudessa nopein tie autoja ja tavata ystäviä korkean intensiteetin monen pelaajan kilpa.
 • päivitykset, korjaukset ja TRIMMING? < data-redactor leimasekvenssidomeinin = "on"> DiRT Rally & nbsp; toimittaa syvällä muualla kuin itse ajo, ja tekijät kuten korjaukset, päivitykset ja leikata lisää rikas ja strateginen ulottuvuus rallikokemuksen.
 • haastava ja vaarantaa ohjauslaitteiden asianmukaista ? Ottaa polkua aivan uudelle tasolle realismia on Codemasters rakennettu kokonaan fyysinen simulointi & nbsp; DIRT Rally < / strong>. Vangita mitä se tuntuu voittamista muuttuviin pintoihin, tiimin Codemasters luonut uusia malleja ero siirtymistä, jousitus, moottorin kartoitus ja turbo mallinnus. Codemasters on myös säätää irtonainen yhdessä alle pyörät liukuva, joka tarkoittaa sitä, että se saa aivan uuden ilmeen ajelehtia kaarteissa. Tämä uusi fyysinen simulaatio välittää luonnetta houkutteleva kokoelma autojen sekä vivahteita pelin laadukkaita kilpa pintoja.
 • joukkueen johto ? Vuokraus ja palo tiimin jäsenet, joista jokaisella on erilaisia ​​taitoja, parantaa korjausajan autonosien. Opettaa heille uusia taitoja, kun ne ovat kokeneempi, ja yhdessä parantaa suorituskykyä tapahtumiin.
 • Support Racenet League & nbsp; ? Pelaa ystävien ja järjestää omia Racing League. Liittyä tai luoda niin monta liigat kuin haluat ja järjestää ne miten ja milloin haluat.
 • Racenet-haasteita joka päivä, viikko ja kuukausi ? Se olet sinä vastaan ​​koko DiRT yhteisö useita haasteita, jotka kestävät päivä, viikko tai kuukausi, ja saada pisteitä pelissä parantaa auton ja tiimisi. • 100% virallinen kauppatavara
 • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
 • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi