• Postikuluja 10,60 €
 • 100% virallinen kauppatavara
 • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
 • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Assassin's Creed: Unity (Xbox One)

Seuraa kolme legendaarisen Assassins Matkustusaika koston, kostoa ja sovitus.

Assassins Creed Chronicles vie pelaajat kolmeen eri sivilisaatioiden ja historian kuluessa, kuten Ming-dynastian alussa sen loppuminen, The Sikhivaltio valmistautumassa sotaan Intiassa ja lokakuun vallankumouksen jälkimainingeissa.

Assassins Creed Chronicles on suunniteltu päällikön luettelon, joka jakaa intohimo kirjallisesti historian pelin. Pelaajat ilmentävät Shao Jun Arbaaz Mir Nikolai Orelov on 2.5D-uudelleentulkinta Assassins Creed maailmankaikkeudessa. Dead varjoista, mestari parkour ja hypätä kokoelma hämmästyttävä maalauksia.

kolme jaksoa

 • Assassins Creed Chronicles: Kiina
 • Assassins Creed Chronicles: Kiina tapahtuu Kiinassa 1526, kun Ming-dynastian alkaa murentua. Sisäistäessänne Shao Jun viimeiset Assassin Kiinan veljeskunnan, joka palaa kotimaahansa kanssa Vendetta. Tuoreessa valmistunut legendaarinen Ezio Auditore, hän on päättänyt kysyntää kostoa ja palauttaa hänen langenneiden veljeyttä.
 • Assassins Creed Chronicles: Intia
 • Assassins Creed Chronicles: Intia sukeltaa välistä jännitettä Sikhivaltio ja Itä-Intian Company 1841. maisteriksi Templar saapuu salaperäinen esineitä kuuluva salamurhaaja Order, on Arbaaz Mir selvittää, miksi hän on tullut, varastaa takaisin kohde ja suojelemaan hänen ystävänsä ja ystäville.
 • Assassins Creed Chronicles: Venäjä
 • Assassins Creed Chronicles: Venäjä esiintyy Venäjällä vuonna 1918. Nikolaï Orelov haluavat lähteä perheensä kanssa, mutta on suoritettava viimeinen tehtävä on Assassin järjestyksessä: tunkeutua talossa, jossa tsaarin perheen hallussa bolshevikit ja varastaa esineen, joka on taistellut haltuunsa Assassins ja Templars luvuilla. Matkan varrella hän todistajat verilöyly tsaarin lapsia, mutta hän onnistuu pelastaa prinsessa Anastasia. Hänen tarvitse paeta Templars kun hän suojelee esineen ja Anastasia.

  Assassins Creed tulkitsemaan

  Olitpa kokenut fani Assassins Creed tai vasta-alkaja, let Assassins Creed Chronicles voit selvittää, mikä on tehnyt sarjan yksi kuuluisimmista. Jokainen luku on uusi alku, ja mukana tulee ainutlaatuinen sankari Assassins Creed maailmankaikkeus koskaan ennen nähnyt ympäristössä. Vaikka jokainen Assassins tarina seisoo omilla sidottuna kronikka yhdessä narratiivisesti.

  STEALTH taklauksia UUTUUS

  Assassins Creed Chronicles jännite olla mestari salamurhaajan 2.5D. Partio, hiipiä ja piilottaa välttää paljastuisi. Huijata vihollisia pillit ja naamiaisasut. Etsi se tavoite, tappaa ja paeta.

  Nauti nopea, neste estejuoksu OPINTOJAKSO

  Kuten jokainen Assassins Creed kokemus on liikkumisvapaus on ratkaiseva. Olitpa pakenee vaaraa tai kiivetä yli esteiden salaa, tunnet, että voit tehdä mitään.

  Master KOLME BATTLE TYPES

  Pitäisikö ette havaitsisi, voit aina voittaa vihollisia tyyliin. Kukin Assassin on varustettu tehokkaalla erilaisia aseita ja erillisten aparaatti että jokainen kokemus ainutlaatuinen monenlaisia kykyjä arsenaali.

  Liikkuminen monella tasolla < p> vaihtaa, keski- ja tausta ympäristöt ja valita eri polkuja. Avata uusia teitä, kirkas sivutehtäviä, löytää piilotettuja keräilyesineitä, tai ottaa nopeimman reitin määränpäähän.Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
 • 100% virallinen kauppatavara
 • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
 • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
3077

Tuote on lisätty ostoskoriisi