• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Agatha Christie: The ABC Murders (Xbox One)

Se Adventure Time!

Finn ja Jake ovat säästäneet osavaltion Ooo useammin kuin he voivat luottaa? Mutta tällä kertaa, he saattavat olla yli päätään. & nbsp;

Joku on jopa huono keksejä. Heillä käsiinsä toisella Enchiridion, ja ne? Ve jotenkin käyttää sitä tulva osavaltion Ooo. Ohje Finn ja Jake kuin ne toteuttavat avomerellä ratkaista tämän uusimman mysteerin ja pelastaa valtakuntia Ooo tässä aivan uusi kolmannen persoonan puzzle seikkailu. Vapaasti tutkia tuntemattomilla vesillä ja tuttuja kuningaskuntia kanssa miehistön Adventure Time ystäviä. Vapauta sankarit? ainutlaatuisia taitojaan jännittävä taktisia taisteluita maalla ja merellä, ja kuulustella merirosvoja ja muita epäilyttäviä merkkejä kuin yrittää selvittää, mitä poika BLEE blop tämän takana tuhoisa tapahtumasarja.
Tutki
matka osavaltio Ooo kuin olet koskaan matkustanut sitä ennen? kannelta Finn ja Jaken uutta venettä. Ohjaus Finn Jake, BMO ja Marceline kuten tutkia maailmaa vapaammin kuin koskaan, purjehdus välillä tuttu valtakunnat ja paikoissa, ja pääomasijoitukset tuntemattomille alueille kaikkein kuulijan Adventure Time kokemus koskaan!

Battle:
Dingle pahiksia? luita tapiokavanukas uuden nopeatempoinen, vuoropohjainen taistelujärjestelmä thatlets Teet irti kaikista meidän kaikkien sankareita? kyvyt. Käytä kohteita, loitsuja ja juoma kiillottaa osapuolelle tai aseta schmowtow vihollisen. Unleash perimmäinen sankari kykyä suorittaa mega-vaurioita, ja päivittää sankarit makea dosh ansaitset jokaisesta voitosta!

Interrogate! Ota yhteyttä Kun haluat selvittää, mitä on, sinun' ll on tutkia kaikki valtakunnan ja puhua paljon Adventure Time merkkejä saada skuuppi. Saatat jopa vapauttaa vähän? Hyvä poliisi, paha poliisi? Finn ja Jake tyyli satunnaista plughole tai D kylkiluut saada heidät paljastaa salaisuus. Kerätä tietoa, kerätä ryöstää, ja oppia sivutehtäviä ja salainen Karttapaikkoja thatwill auttaa sinua saamaan pohjaan tämän märkä, märkä, mysteeri? Ennen kuin on liian myöhäistä!

Ominaisuudet:
& nbsp; ? Tutustu osavaltion Ooo vapaasti, löytää salaisuuksia ja kerätä ryöstää kanssa pelattavia fan-suosikki merkkejä, Finn Jake, BMO ja Marceline
& nbsp; ? Purjeet poikki avomerellä välillä kuningaskunnat ja venture tuntemattomille alueille selvittää, mitä tapahtuu
& nbsp; ? Päivitä sankareita, kaksikäyttötuotteiden, loitsuja, juoma ja ainutlaatuinen perimmäinen sankari kykyjä taisteluun roistoja nopeatempoisessa taktinen taistelujärjestelmä
& nbsp; ? Kaikki uusi seikkailu aika juoni äänenä show'n valettuValitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
1336

Tuote on lisätty ostoskoriisi