• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 94000 tuotetta

 

Rugby World Cup 2020 (PS4)

€62.79
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Black Ops on palannut! Kanssa hiekkainen, maadoitettu Moninpelitaisteluita, ja suurin zombit aikojen kolme täyttä kuolematon seikkailuja julkistuksen ja Blackout, jossa Black Ops maailmankaikkeuden herää eloon valtava Battle Royale kokemus. Blackout on suurin karttaa Call of Dutys historiaa, luonnehtii Black Ops torjumiseksi, hahmoja, paikkoja ja aseita Black Ops sarjassa.

Blackout: Battle Royale sähkökatkos herää eloon valtava Battle Royale kokemus, joka sisältää Black Ops allekirjoitus taisteluita ja maalla, merellä ja ilmassa ajoneuvojen suurin karttaa Call of Duty historiaa. Black Ops maailmassa, pelaa lempihahmojesi ja taistella läpi ikonin asetuksia Black Ops maailmankaikkeuden totaaliseen selviytymisen ja poistamiseen kokemus.

Taktinen ja adrenaliini pumppaus moninpeli Call of Duty: Black Ops moninpeli 4 nostaa rimaa ja tarjoaa kaikkein jännittävä kokemus, joka keskittyy taktisen, maadoitettu pelattavuus ja pelaaja valintoja. Peli tarjoaa uuden tason verkossa toimia useita uusia aseita, karttoja ja tiloja. Ensimmäistä kertaa Moninpeli toimii keskellä pelin tarinan, kun pelaajat tutkia kunkin asiantuntijan rooli ja ainutlaatuinen pelimuotoja. Paluun Pick 10 Create-a-luokan ja uusi luokka Gear, peli muuttuu entistä joustavampia kuin koskaan ennen, antaa pelaajille mahdollisuuden varustaa asiantuntija. Yhdessä kyky lukituksen tuhoisa Scorestreaks, pelaajilla on mahdollisuus olla mahtava omasta tai pysäyttämätön ryhmänä.

Suurimmat zombien maailmankaikkeus koskaan Call of Duty: black Ops 4 toimittaa suurin päivä 1 Zombies koskaan kolme täyttä kokemusta julkistuksen: IX Voyage of Despair ja Blood of the Dead. Jännittävän uuteen seikkailuun ja kokonaan uusia merkkejä tulee Call of Duty: Black Ops Zombies 4: n sisältävän syvän gameplayen sen fanit ovat odotettavissa.  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi