• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Redout - Lightspeed Edition (PS4)

Redout on kunnianosoitus vanhoille ajohirviöille, kuten F-Zerolle, Wipeoutille, Rollcagelle ja PODille. Se on suunniteltu tinkimättömäksi, nopeaksi, kovaksi ja tyydyttäväksi ajokokemukseksi, joka on täynnä arcade racing -genren ytimessä olevaa huimaa tunnelmaa.

Ottele pelaajia ympäri maailmaa vastaan todellista moninpelihaastetta varten!

25 rataa viidessä eri paikassa, pomoratoja ja runsaasti power-upeja.

Ei koskaan tylsää: 76 tapahtumatyyppiä sekä valtava uratila, jossa on yli 100 tapahtumaa ja aluksen päivityksiä.

Redout vie F-Zeron, Wipeoutin ja Rollcagen kaltaisten klassikoiden arcade-ajot uudelle tasolle nopealla, tinkimättömällä ja tyydyttävällä ajokokemuksella Unreal 4 -moottorilla. Hyppää kuskin penkille ja kilpaile 12 ystäväsi kanssa, kun he ajavat yli 25 radalla sykähdyttävän ääniraidan tahdissa.

Vuosi 2560. Maapallo on menettänyt luonnonvaransa. Ilmaston lämpeneminen on aiheuttanut pohjoisnavan sulamisen, ja trooppiset myrskyt riehuvat kaikilla alueilla, jotka eivät kärsi aavikoitumisesta.

Ihmisten kuopat ryömivät elämänsä slummeissa, niiden jälkeläisten jälkeläisiä, jotka jäivät jälkeen tai kieltäytyivät lähtemästä. Toiset loivat valtavia kaupunkialueita, jotka perustuivat joihinkin aikoinaan olemassa olleisiin väkirikkaimpiin kaupunkeihin. Suurin osa siirtyi kuitenkin Kuuhun, Marsiin, Titaniin ja Saturnuksen muihin kuihin. Maapalloa käytetään usein viihdytyspaikkana, kuten suurnopeuskilpailuissa, futuristisissa huvipuistoissa ja eläintarhoissa, joissa paikalliset yhteisöt voivat työskennellä ja ansaita rahaa ankarassa ympäristössä.

Yksi suosituimmista urheilulajeista on SRRL eli Solar Redout Racing League: nopein koskaan luotu kilpaurheiluliiga, jossa ihmiskunnan parhaat lentäjät ajavat kilpaa nopeilla antigravitaatioaluksilla magneettisilla radoilla ja vaarantavat henkensä joka käänteessä vastineeksi rajattomasta kunniasta.

Online-moninpeli: Haasta jopa 12 pelaajaa eri puolilta maailmaa selvittämään, kuka on paras Redout-pilotti.

Uratila: raivaa tiesi kunniaan 93 erilaisen kilpailutapahtuman, monipuolisen kokemuksen ja haastavien tasojen avulla.

Muokattavat alukset: investoi moottorin, magneettien, rakenteen ja energian parantamiseen, jotta aluksesi on valmis radalle.

Tutustu maailmaan: paina kaasua 25 eri radalla, jotka sijaitsevat viidessä eri paikassa maailmanlopun jälkeisellä maapallolla. Koettele rajoja pomo-kursseilla nähdäksesi, mistä sinut on tehty.

10 tapahtumatyyppiä: Testaa taitojasi 10 eri tapahtumassa: Race, Pure Race, Time Attack, Pure Time Attack, Speed, Instagib, Survival, Score Based Endurance, Last Man Standing, Arena Race.

Tee yhteistyötä: Kuljettajat voivat valita 6 eri kilpa-ajojoukkueesta, joista jokainen vaatii erityyppistä ajamista ja 4 nopeaa kilpa-ajoluokkaa, joissa voit nähdä, pärjäätkö.

Power-upit: voit saada etulyöntiaseman 12 päivitettävää power-upia: lisäturbo, suojat, itsekorjautuvat lennokit, kehittynyt pitojärjestelmä, liukuvirran tehostin ja paljon muuta.

Tämä peli on killsteelin moninpelien top-listalla.

 Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
3018

Tuote on lisätty ostoskoriisi