• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Onrush PS4

Kilpaile ja kukista vastustajasi virkistävällä tauolla normaalista toiminnassa / pelihallissa. Uskalla olla häikäilemätön ja voittaa hinnalla millä hyvänsä, kun osallistut maailman tunnetuimpaan ja maailmanlaajuisesti suoratoistettuun extreme-urheilulajiin. Uppoudu toimintaan, kun jahdat ajoneuvoja vilkkailla, monikerroksisilla maisemilla, jotka innostavat ja kannustavat pelaajia suorittamaan kaikkein ylellisimmät poistot! Voita joukkueena ja kukista kaikki osoittaaksesi maailmalle, että sinulla on mitä tarvitaan mestariksi tulemiseen.

Poistot

Poistot ovat Onrushin ydin. Riski on yhtä suuri kuin palkinto, joten mene radalle ja löydä jokaisen radan läpi monia vaarallisia, mutta jännittäviä polkuja. Aja alas kallioita ja ylitä suuret luiskat, jotka lentävät satoja metrejä taivaan läpi. Laskeudu valtavalla voimalla, joka murskaa kaikki vastakkaisen joukkueen ajoneuvot, joilla on epäonnea olla.

Pystysuoruus

Ei ole epäilystäkään, kun yrität löytää yhä useampia petollisia polkuja löytääksesi täydellisen näköalapaikan. Tutki ja käytä ympäristöä rullataksesi satoja metrejä ilmassa, juosta kallion reunoilta, hypätä rampeilta ja sukeltaa jopa lampeen.

Kiire

Räjähtävällä nopeudella ajaminen vie sinut vain toistaiseksi. Saadaksesi todella edun, rakenna mittari ja vapauta vaaraton, euforinen nopeuden ja voiman räjähdys. Täysin ainutlaatuinen jokaiselle ajoneuvolle sekä ulkonäöltään että kyvyiltään, tämä ei ole mitään muuta kuin aiemmissa kilpa-peleissä.

Joukkuepeli

Liity joukkueeseen ja hyökkää parvena yhdessä ansaitaksesi pisteitä, XP: tä, mitalia, vauhtia ja lopulta "RUSH" pyyhkäisemään vastustajat.

Aina toiminnassa

Ilman lähtö- tai maalilinjaa Onrush on jatkuva toiminnan päihtymys. Oletko kaatunut? Tulet heti takaisin voimaan, valmiina kostoon.

Mukautuva ääniraita

Onrushin ääniraita on yhtä vilkas kuin itse peli. Peli vetää kappaleita valtavasta räjähtävien kappaleiden kirjastosta, jotka mukautuvat ajaessasi. Kappaleiden tyyppi, nopeus ja äänenvoimakkuus muuttuvat reaaliajassa, mikä heijastaa pelissä tapahtuvaa.Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
3013

Tuote on lisätty ostoskoriisi