• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 94000 tuotetta

 

NHL 20 (PS4)

€49.47
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

I EA SPORTS? NHL? NHL-tähtien mielestä on vieläkin parempi pelata ja näyttää vieläkin aidommilta uusilla allekirjoituskuvilla ja yli 45 uudella laukaustyypillä, jotka tekevät jokaisesta hyökkäyksestä uhkan. Uusi "lähetyspaketti" näyttää parhailta pelaamistasi täysin uusissa pelitiloissa, mukaan lukien Eliminator-tila, jossa voittaja vie kaiken ja murskaat vastustajat yksin tai yhdessä ystävien kanssa.

EA SPORTS? NHL? 20 esittelee innovatiivisen pelikehityksen, joka näyttää taitosi, antaa sinulle enemmän tapoja luoda oma tyyli ja uudet pelitilat, joissa voit pelata ystävien kanssa ja niitä vastaan.

RPM-tekniikka tarkoittaa muun muassa allekirjoituskuvia, jotka luovat NHL-tähtien tyylin jäällä, kun he ampuvat kohteisiin. Yli 45 uutta laukauksen animaatiota tekee jokaisesta hyökkäyksestä uhkan, kun taas uudet istumismenetelmät ja tapuck tarjoavat nopeamman, sujuvamman pelin täydellä nopeudella.

Remake-paketti näyttää pelin uudella tavalla ja uusilla kommenteilla. Yhdessä yli 1000 uuden mukautustarvikkeen kanssa klubillesi ja hahmollesi parhaat tavoitteet näyttävät upeilta kentällä ja uusintojen aikana.

Lisäksi NHL 20: lla on kolme uutta pelitilaa. HUT Squad Battles -kilpailuissa on joka viikko uusia joukkueita, jotka ovat luoneet urheilijat ja esiintyjät, jotka voit haastaa voittamaan ainutlaatuisia palkintoja. Suosikki ONESia voi pelata ystävän kanssa sohvalla, ja World of CHEL: n uusi Eliminator-tila esittelee turnauksen, jossa sinä ja puolalaiset kilpailette parhaaksi ja voittaja vie kaiken.  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi