• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

 

Mega Man 11 (PS4)

€18.01
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Mega Man palaa! Tämän ikonisen sarjan uusin yhdistää klassisen haastavan 2D-tasohyppelytoiminnan uuteen visuaaliseen tyyliin. Uusi Double Gear -järjestelmä lisää Mega Manin nopeutta ja voimaa uuden käänteen tyydyttävään pelattavuuteen, josta sarja tunnetaan.

Paha nero tohtori Wily on palannut kunnianhimoiseen ajatukseen Robotin yliopistosta. DR. Light päättää päivittää Mega Manin Wilyn tehokkaalla Double Gear -järjestelmän prototyypillä ja laajentaa sen kykyjä kaikkien aikojen suurimpaan taisteluun ikuisen rauhan puolesta.

Uudessa pelissä on harppaus visuaalisessa esityksessä, ja siinä on 2,5D-muotoilu, joka sekoittaa kauniita, käsin piirrettyjä ympäristöjä vilkkaisiin hahmoihin. Uusi klassisessa sarjassa, Mega Man, sisältää nyt myös voitettujen robottimestareiden ominaisuuksia aseita kuljettaessaan.

Double Gear -järjestelmä lisää ainutlaatuisen uuden käänteen tyydyttävään tasohyppelypeliin ja tarjoaa mahdollisuuksia parantaa Mega Manin nopeutta ja voimaa lennon aikana.

Pelaajille, jotka ovat kokeneita ja aloittelevia tasopeleissä, on tarjolla erilaisia ​​vaikeusvaihtoehtoja. Näytöllä olevan aseen pyörän hallintalaitteet on lisätty, jotta kaikkiin Mega Manin aseisiin pääsee helposti taistelun aikana.  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi