• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Madden NFL 20 (PS4)

Ryhdy NFL-franchising-kasvoksi, jossa tekemäsi päätökset ovat tärkeitä matkallasi kohti NFL-supertähtiä "FRANCHISE FACE: QB1" -elokuvassa. Koe NFL-supertähtien tunteet, persoonallisuus ja vahvuus "SUPERSTAR X-FACTOR": lla, upouudella kykyjen kehitysjärjestelmällä, joka tuo esiin nykypäivän mielenkiintoisimpien NFL-supertähtien erityiset kyvyt ja nostaa strategiatasoa ja jännitystä jokaisessa pelissä.

TAPA PELATA

Pelisarja kasvot: QB1? Tule NFL-franchisingin kasvoille, jossa tekemäsi päätökset ovat tärkeitä matkallasi kohti NFL-supertähtiä. Luo oma college-puolustajasi ja pelaa yliopistojen jalkapallon kansallisten mestaruuskilpailujen ja NFL-yhdistelmän pudotuspeleissä saadaksesi mahdollisuuden päästä NFL-luonnokseen ja tulla franchising-kasvot uudessa ja henkilökohtaisemmassa urakampanjatilassa, joka keskittyy ympärille sinä. Kun sinut valitaan joukkueeseen, tapaat Maddenin uuden skenaariomoottorin, joka luo henkilökohtaisia ​​pelattavia skenaarioita, tapahtumia ja dynaamisia haasteita, jotka rakentavat ainutlaatuisen NFL-urasi tarinan.

Toimilupa? Simuloi koko NFL-ura ja tee vaikutelma pelaajina, valmentajina tai omistajina yhden tai useamman pelaajan online-liigoissa. Kilpaile jopa 32 joukkuetta vastaan ​​etsittäessäsi Super Bowl -dynastiaa. Mukana vuosittainen Pro Bowl ja vuoden pelaajan palkinnot.

Lopullinen joukkue? Kilpaile äärimmäisessä NFL-fantasiatilassa tiiminrakennuksella, josta löydät suosikkipelaajat siitä lähtien ja nyt. Pelaa pelejä, kerää palkintoja ja päivitä joukkueesi päivittäisillä, hauskoilla ja kiehtovilla NFL-live-sisällön haasteilla ympäri vuoden.

Näyttely? Kilpaile toisiaan vastaan ​​otteluissa verkossa ja offline-tilassa (yhdelle tai useammalle pelaajalle) tai pelaajalle offline-tilassa tietokonetta vastaan. Muokkaa peliasetuksiasi, mukaan lukien vuosineljänneksen pituus, säännöt, areenat ja puvut.

 

PELIN OMINAISUUDET

Superstar X-Factor? Koe NFL-supertähtien tunteet, persoonallisuus ja vahvuus Superstar X-Factorin, upouuden kykyjen kehitysjärjestelmän avulla, joka tuo esiin nykypäivän mielenkiintoisimpien NFL-supertähtien erityiset kyvyt, kun tietyt tavoitteet saavutetaan pelissä. Todellisten persoonallisuuksien ja pelaajien liikkeiden yhdistelmä herättää NFL-tähdet eloon Madden NFL 20 -pelissä. Ohjaa pelaajien kehitystä uusilla tavoilla mukauttaa pelaajan ominaisuuksia.

Ainutlaatuinen pelitaktiikka? Taktiikka on kalibroitu yksilöllisemmäksi jokaiselle joukkueelle ja tarjoamaan suuremman valikoiman strategista pelisuunnittelua ja säätöjä ottelun aikana.

Hyppy / sovitusvaihtoehdot? Pelattavuus, jossa on juoksu / syöttö -vaihtoehdot, voidaan nyt valita ja antaa entistä todellisemman NFL-tunteen tämän päivän pelitaktiikalla.

Valmentaja kentällä? Opi kehittymään Madden-pelaajana tällä yhtenäisellä, modernisoidulla oppimisjärjestelmällä, joka esittelee uutta pelimekaniikkaa pelin kehittyessä.

Uusi väärennetty mekaniikka? Väärennetty sovitus tiettyyn vastaanottimeen ja huijata puolustajat uudella kaksoispainemekanismilla "keskeytetylle passille".

NFL Pro Bowl? Pelaa vuosittaista Pro Bowl -peliä Franchise-tilassa ja "Franchising-kasvot: QB1" -tilassa suurimpien tähtien kanssa AFC: ltä ja NFC: ltä.

Supertähden ohjaamat taktiset valinnat? Taktiset valinnat, jotka on mukautettu tiimisi supertähtiin, saadaksesi tähtesi nopeasti mukaan, kun tarvitset niitä eniten.

Uudet voiton eleet? Yli 20 uutta TD- ja First Down -elettä on lisätty kentän suurimpien tapahtumien näyttämiseksi.Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
1923

Tuote on lisätty ostoskoriisi