• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Lovecraft's Untold Stories - Collector's Edition (PS4)

Lovecraftin Untold Stories on toiminta-RPG, jossa on roistomaisia ​​elementtejä. Tutki satunnaisesti luotuja tasoja, jotka perustuvat H.P. Lovecraft-tarinoita, taistelukultisteja ja kaikenlaisia ​​hirviöitä Mythokselta, parantaa taitojasi, aseitasi ja työkalujasi, etsiä vihjeitä ja tietoa muinaisista ja ulommista jumalista sekä ratkaista pulmia ja haasteita.

TODELLINEN SEIKKAILU

Sinun on löydettävä tapa seurata vanhoja "suunnitelmia", mutta polku on sinun valita, eikä raakaa voimaa voi olla paras ratkaisu. Etsitkö vihjeitä ja tietoa kultistien pysäyttämiseksi, ennen kuin he kutsuvat ulkojumalia, vai tappatko vain kaiken polullasi, kunnes ketään ei enää ole vedota maailman kosmisiin kauhuihin?

LIVE H.P. LOVECRAFTin tarinoita

Tasot luodaan satunnaisesti: Se on erilainen kokemus joka kerta kun pelaat. Lovecraftin lukemattomat tarinat perustuvat H.P. Lovecraftin tarinat: Koet ennen kaikkea kosteuden kauhun, jonka providence-nero on luonut. Etsi asioita ja vihjeitä salaisuuksien ja uusien tarinoiden avaamiseksi!

5 ERILAISET OMINAISUUDET

Voit pelata viidellä eri hahmolla, joilla kaikilla on erilainen pelityyli. Yksityisetsivä, noita, varas, professori ja jopa ghoul - kullakin erilaiset tilastot, aseet ja taisteluliikkeet, jotka luovat viisi täysin erilaista pelikokemusta.

TAHTO JA KUOLEMA

Totuus maailmankaikkeudessa elävistä pimeistä kauhuista on sietämätön kaikille ihmisen aisteille. Kun opit lisää Mythoksesta, sinusta tulee voimakkaampi, mutta lähestyt myös hulluuden partaalla. Sinun on löydettävä tasapaino mielen säilyttämiseksi, mutta lopulta et voi voittaa vanhoja vastaan. Hulluus tai kuolema odottaa sinua. Mutta ehkä voit viivästyttää väistämätöntä?Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
3001

Tuote on lisätty ostoskoriisi