• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

LittleBigPlanet 3 (PS4)

LBP3: ssa Sackboy kuljetetaan uudelle planeetalle nimeltä Bunkum, luova paratiisi, jossa ideat liukuvat taivaan läpi. Tajuttomasti Sackboy auttaa vapauttamaan kolme myyttistä olentoa, titaaneja, jotka haluavat tuhota Bunkumin ja muuttaa maailman tietämättömimmän luojan Newtonin kamalaksi hirviöksi. Tasapainon palauttamiseksi maahan Sackboy tarvitsee apua Bunkumin vanhojen sankarien muodossa: Toggle, OddSock ja Swoop.

Kolme uutta pelattavaa hahmoa - Toggle, OddSock ja Swoop - jokaisella on omat ainutlaatuiset taidonsa. Togglea on kahta muotoa, iso ja pieni. Big Toggle on raskas ja vahva, voi painaa alustoja ja siirtää raskaita esineitä. Little Toggle on ketterä ja nopea, täydellinen kulkemaan pienistä reikistä. OddSock on nopea, ketterä seinälle hyppääminen, kun taas Swoop voi lentää ja liukua suurilla nopeuksilla ja nostaa esineitä kynsillään.

Pelaa molempia seikkailutiloja - jotka on suunniteltu Luomistyökaluilla - tai lataa mukautettuja tasoja pelataksesi jopa neljän ystävän kanssa sohvalla tai verkossa satunnaisessa ottelussa.

Luo-tila on täysin uudistettu tehokkailla uusilla työkaluilla, mukaan lukien neljän pelattavan hahmon ulkoasun ja pelin mukauttaminen, mikä antaa pelaajille vielä enemmän vaihtoehtoja mahdollisuuksien massiiviseen laajentamiseen. Atta-luominen on myös helpompaa kuin koskaan ennen uusien edistyneisyyksien, kuten DualShock-ohjauslevyn avulla, kosketuksellisempi luovuus.

PS4-konsoli tarjoaa paremman toiminnallisuuden, edistyneen pelisuorituskyvyn ja päivitetyn grafiikkatarkkuuden nelinkertaisella kuvion pikselin tarkkuudella ja suuremmalla terävyysalueella, kaikki Full HD 1080p: ssä. PS4-järjestelmän keskeisiä ominaisuuksia hyödyntämällä LBP3 tarjoaa pelaajille tähän mennessä parhaan LBP-kokemuksen.

Jaa lisää! LBP3 perustuu vahvaan LBP-yhteisöön, joka on franchising-ytimessä, ja tarjoaa pelaajille vielä enemmän tapoja jakaa kokemuksiaan. DualShock 4 -ohjaimen Jaa-painikkeen avulla pelaajat voivat nyt jakaa suoraan uusimmat saavutuksensa tai muokata ja julkaista videoita suoraan pelistä.

LBP3 tarjoaa PS4-alustan pelaajille pääsyn yli 8,5 miljoonaan aiemmin luotuun UGC-tasoon laajalle, toisiinsa yhteydessä olevalle yhteisölle.Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
2997

Tuote on lisätty ostoskoriisi