• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 94000 tuotetta

 

LEGO Ninjago Movie Video Game (PS4)

€17.74
Norm. €19.62. Säästät €1.88 (10%)
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

LEGO NINJAGO -elokuvavideopelien avulla pelaajat voivat sukeltaa uuden upean LEGO NINJAGO -elokuvaseikkailun maailmaan. Pelin aikana pelaajat murtautuvat vihollisaaltojen läpi kunnolla ja taitavasti suosikkininjana Lloyd, New, Jay, Kai, Cole, Zane ja Master Wu puolustamaan Ninjagon kotisaarta pahalta Lord Garmadonilta ja hänen hainarmeijaltaan. Tätä varten heidän on hallittava taidetta, joka antaa heille mahdollisuuden ylittää Ninjago juoksemalla, kasvattamalla ja taistelemalla Ninjagon vihollisia vastaan ​​luetellakseen ja päivittäen Ninjagon taistelutaitoja. Pelaajat voivat käyttää Spinjitzu-taistelun voimaa puolustamaan Ninjagoa yhdessä.

Toista Action-Packed Movie: Pelaajista voi tulla heidän suosikki Ninjago-hahmonsa ja kokea elokuvan uudella ja jännittävällä tavalla.

Master Ninjagility and Combat Skills: Pelaajat ylittävät avoimen maailman ympäristön hallitsemalla juoksua, painia, hyppyjä ja muita ainutlaatuisia Ninja-taitoja vihollisten voittamiseksi ja Ninjago Cityn puolustamiseksi.

Jännittäviä uusia paikkoja: Peli sisältää kahdeksan suurta, toimintaa täynnä olevaa sijaintia, jotka perustuvat LEGO NINJAGO -elokuvan historiaan, ja jokaisella on oma ainutlaatuinen Challenge Dojo -soittimensa, jossa pelaajat voivat testata taistelutaitojaan ja taistella yhä kovempia vihollisia vastaan.

Battle Maps: Pelaajat voivat vastustaa ystäviään ja perheenjäsentään neljässä eri pelimoodissa kilpailukykyisellä jaetun näytön paikallisella pelillä jopa neljälle pelaajalle.  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi