• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 94000 tuotetta

 

LEGO Batman 3: Beyond Gotham (PS4)

€18.68
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

LEGO Batman palaa ulkomaalaisessa, vauhdikkaassa seikkailussa! LEGO Batman 3: Beyond Gotham -pelissä Batman liittyy supersankareihin DC Comics -universumista ja lentää avaruuteen estääkseen pahan Brainiacin tuhoamasta maata. Hyödyntämällä lyhtysormusten voimaa Brainiac kutistaa maailmat ja lisää sen kierrettyyn kokoelmaan pienikokoisia kaupunkeja kaikkialta maailmasta. Suurimpien supersankareiden ja ovelien roistojen on nyt yhdistyttävä ja matkustettava eri lyhtymaailmoihin keräämään lyhtysormuksia ja pysäyttämään Brainiac ennen kuin on liian myöhäistä.

Jännittäviä avaruustaisteluita - Taistele ensimmäistä kertaa Batmanin ja hänen liittolaistensa kanssa avaruudessa ja erilaisissa lyhtymaailmoissa, kuten Zamaron ja Odym.

Vankka joukko DC Comics -sankareita ja roistoja - Pelaa ja avaa yli 150 ainutlaatuista hahmoa hämmästyttävillä voimilla ja kyvyillä, mukaan lukien Justice League -jäsenet ja tärkeimmät LEGO-hahmot, kuten Cyborg, Solomon Grundy ja paljon muuta.

Ainutlaatuinen tarina odottamattomilla käänteillä -, Brainiac-mielenhallintakyky ja lyhtyrenkaiden voima saavat aivan uuden käänteen.

Bat-tastic Gadget Wheel - Voit valita ja päivittää erilaisia ​​hahmopukuja ja kykyjä yhdellä napin painalluksella.  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi