• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 94000 tuotetta

 

Just Dance 2020 (PS4)

€31.82
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Kerää rakkaasi ja ravista pörröisiä Just Dance 2020 -sovelluksella! Kaikkien aikojen suurin musiikkipelisarja *, myyty yli 67 miljoonaa kappaletta **, palaa tänä syksynä. Viimeisin Just Dance juhlii 10 vuoden yhteisöllisyyttä yli 40 kauniilla kappaleella, hämmästyttävällä maailmankaikkeudella ja ainutlaatuisilla yllätyksillä, joita pelaajat voivat löytää!

Liity yli 120 miljoonan pelaajan yhteisöön ympäri maailmaa ja esitä parhaita tanssiliikkeitäsi. Olipa kyseessä juhlia tai vain, Just Dance on siellä kaikkina aikoina!

Fanien suosikkiominaisuudet ovat palanneet Just Dance 2020 -tapahtumaan yhdessä 40 uuden kappaleen kanssa, joita koko perhe voi nauttia! (Nintendo Switch, Wii, Xbox One, PS4, Google Stadiums)

Kuitenkin kuumimmista hiteistä ja perheen suosikeista Internet-virusilmiöihin ja uusimpiin artisteihin, Just Dance tarjoaa aina jotain kaikille

Jumala on nainen? Ariana Grande

Skibidi? Pieni suuri

Vodovorot? XS-projekti

Bangarang? Skrillex feat. Sirah

Con Calma - Daddy Yankee Ft. Lumi

Paha poika - Riton & Kah-Lo

Suuria toiveita? Paniikki! Diskolla

Tapa tämä rakkaus? BLACKPINK

Sushi - Brand & Kremont

Pidän siitä - Cardi B, Bad Bunny & J Balvin

Poliisi - Eva Simons Ft. Yhteisymmärrys

Rain Over Me - Pitbull Ft. Marc Anthony

Koe erilaisia ​​luovia maailmankaikkeuksia, jotka on luotu täysin uusilla tekniikoilla, joita ei ole koskaan käytetty Just Dance -tapahtumassa.

Seuraa poltettuja kaloreita, aikaa tanssimiseen ja motivaatiota samalla kun pidät hauskaa fanien suosikkitilassa Hiki!

Uppoudu Just Dance -universumiin ja käy läpi 10 vuoden viihde ja loputon luovuus digitaalisella ikonikokoisten tarrojen kokoelmalla, joka paljastaa Just Dance -tapahtuman kymmenen vuotta!

Pelaa ystävien kanssa entistä enemmän viihdettä yhteistyötilassa, joka palaa Just Dance -sarjaan Just Dance 2020: n kanssa. Yhteistyötila tuo pelaajat yhteen yhdistämään pisteitä ja hallitsemaan tanssilattiaa!

Pienet voivat nauttia myös ylistetyn Kids-tilan hauskuudesta! Oma tila antaa nuorimmille pelaajille hauskaa kahdeksalla uudella lapsiystävällisellä kappaleella, jotka julkaistaan ​​hauskan tanssikokemuksen avulla, joka on sovitettu lapsille.

Just Dance Unlimited, tanssitilauspalvelu, tarjoaa yli 500 kappaletta ja enemmän! Yhden kuukauden käyttöoikeus sisältyy kaikkiin peleihin!

Ei konsolia? Ei ongelmaa! Hyppää suoraan Just Dance -kokemukseen suoraan Chrome-selaimen kautta. Stadia-alustan avulla pelejä voi pelata useilla näytöillä: kannettavilla tietokoneilla, työpöydillä sekä valituilla matkapuhelimilla ja tableteilla.

Peli oppii tanssitottumuksesi ja tuo esiin haluamasi sisällön! Seuraa vaistojasi ja valitse täydellinen luoma soittolista, joka vastaa mielialaasi, tai anna pelin antaa sinulle suosituksia. Just Dance -soittolista on jokaiselle hetkelle.

Intuitiivisen käyttöliittymän avulla pelikokemuksen mukauttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. Valitse suosikkikappaleesi kasvavasta Just Dance -luettelosta ja luo omat soittolistasi käytettäväksi Just Dance -juhlissa!

Just Dance 2020 juhlii vuosikymmenen yhteisöä jännittävällä uudella sisällöllä! (Nintendo Switch, Xbox One, PS4, Google Stadiums)

Koe Just Dance täysin uudella tavalla Google Stadian avulla.

Tule oman näyttelysi tähdeksi! Just Dance 2020 on henkilökohtaisempi kuin koskaan parannetulla suositusjärjestelmällä (Nintendo Switch, Xbox One, PS4, Google Stadiums)

Irrotella! Juhlat eivät koskaan lopu Just Dance 2020 -ohjelmassa (Nintendo Switch, Xbox One, PS4, Google Stadiums)

Just Dance 2020 -messuilla on aina jotain hauskaa! Päivitetystä aloitusnäytöstä näet viimeisimmät uutiset, tapahtumainformaatiot, suositeltavat kappaleet ja soittolistat tanssittavaksi sekä katsottavat videot. Muista käydä World Dance Floor -tilassa ottamassa juhlat verkossa Just Dance -yhteisön kanssa ja osallistumalla teematapahtumiin, onnellisiin tunteihin, turnauksiin ja uusiin pomo-perheisiin voittamiseksi? ympäri vuoden!

Pidä juhlat elossa Just Dance Unlimited -sovelluksella! Lisää kappaleita ja enemmän sisältöä lisätään vuoden aikana, jotta Just Dance 2020 -kokemus olisi vieläkin parempi.

Voit seurata liikkeitä puhelimellasi: ei kameraa, Kinectiä, PS Moveia tai Joy-Conia tarvita! Jopa 6 pelaajaa voi pelata puhelimella samanaikaisesti.

Muiden lisävarusteiden ei tarvitse olla osa hauskaa! Käytä vain puhelinta Just Dance Controller -sovelluksen kanssa! (iOS, Android, yhteensopiva Xbox Onen, PS4: n ja Google Stadionien kanssa)  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi