• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Just Dance 2017 (PS4)

Horizon Zero Dawn, jännittävä toimintaroolipeli yksinomaan PlayStation 4 kehittämä voittamalla Guerrilla Games, luoja Killzone franchising. Kuten Horizon Zero Dawn päähenkilö Aloy, taitava metsästäjä, voit tutustua elinvoimainen maailma asuttama salaperäinen koneelliset olentoja. Lähtemään emotionaalinen matka Paljasta mysteereistä heimoyhteisöjen, antiikin esineitä ja kehittynyttä teknologiaa, joka määrittää kohtalo planeetan, ja elämä itsessään.

Rehevä jälkeinen maailmanlopun

Miten koneet hallinneet tässä maailmassa, ja mikä on niiden tarkoitus? Mitä tapahtui viime sivilisaation? Katsoa läpi joka puolella valtakuntaa täynnä antiikin muistomerkkejä ja salaperäinen rakennusten löydä ohi ja unohdettu maan monia salaisuuksia.

Luonnon ja koneet törmäävät

Horizon Zero Dawn yhdistää kaksi vastakkaista elementtiä, joka vie vilkas maailmaan luonnon kauneutta ja täyttää sen edistynyttä tekniikkaa. Tämä suhde luo dynaamisen yhdistelmä etsintä ja pelin.

Uhmaa ylivoimainen kertoimet

perusteella taistelun Horizon Zero Dawn perustuu Aloys nopeus ja ovela vs. koneen kovista tehoista ja kokoa. Jotta päästäisiin eroon paljon suurempi ja teknisesti ylivoimainen vihollinen, on Aloy käyttää kaikkia tietojaan, älykkyyttä ja ketteryyttä hengissä.

Viime avoimessa maailmassa teknologia

Upea yksityiskohtainen metsät, vuoret ja vaikuttava ilmakehän rauniot menneisyyden sivilisaation yhtenevät maisema elää sään ja päivä / yö sykli.Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
2992

Tuote on lisätty ostoskoriisi