• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Heavy Rain and Beyond: Two Souls - Collection (PS4)

Quantic Dreamilla on maine tehdä pelejä, jotka paitsi määrittelevät tyylilajeja ... myös luovat ne uudelleen. Fanit odottavat nyt, että palkittu studio tarjoaa heille jotain erilaista pelaamista, uuden kokemuksen, jota he eivät löydä mistään muualta.

Heavy Rain and Beyond: Kaksi sielua on kaksi erinomaista peliä, jotka antavat pelaajille mahdollisuuden valita. Kuinka nämä tarinat haarautuvat ja päättyvät, riippuu täysin siitä, mitä päätöksiä he tekevät ja mitä toimintoja he tekevät. Ne on nyt visuaalisesti päivitetty ja koottu faneille kokemaan uudelleen ja uudet tulijat nauttimaan ensimmäistä kertaa.

RANKKASADE

Kriitikoiden ylistämä Heavy Rain, elokuvamainen trilleri, voitti useita palkintoja sen jälkeen, kun se julkaistiin alun perin vuonna 2010, mukaan lukien kolme BAFTA-palkintoa.

Neljä päivää kestävä Heavy Rain kutoo yhteen neljän pelattavan hahmon tarinat, kun he taistelevat paljastamaan Origami Killerin - sarjamurhaajan, joka jättää taitettuja paperiesineitä uhrinsa ruumiille.

Peli on suunniteltu sisällyttämään väistyviä tarinoita ja antaa pelaajalle mahdollisuuden muuttaa tarinaa jokaisen tekemänsä päätöksen kanssa.

Kuinka pitkälle olet valmis menemään pelastaaksesi jonkun, jota rakastat? Saako tappaja kiinni? Pelastetaanko viimeisin uhri? Kuka kuolee, kuka selviää?

Tämä ja paljon muuta on pelaajan tehtävä ...

TAKAISIN: Kaksi sielua

Oscar-ehdokkaiden Ellen Page ja Willem Dafoe - sekä Hans Zimmerin musiikki - Beyond: Two Souls vie pelaajat psykologiseen seikkailuun, joka on täynnä odottamattomia tapahtumia.

Pelaaja on Jodie Holmes, nainen, jolla on ilmeisesti yliluonnollisia voimia psyykkisen yhteyden kautta näkymättömään olentoon.

Ohjaamalla sekä Jodieta että salaperäistä olentoa, pelaajat luovat oman tarinansa, kun he aloittavat uskomattoman matkan emotionaalisesti latautuneista tapahtumista, joita ei ole koskaan ennen nähty pelissä.

Vuoden 2013 hitti sisältää nyt myös mahdollisuuden kokea tarina kronologisessa järjestyksessä, ylimääräiset tehtävät, jotka julkaistiin alun perin DLC: ksi, ja vielä enemmän väistyviä tarinoita tutkittavaksi.Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
2987

Tuote on lisätty ostoskoriisi