• Postikuluja 2,89 euro
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 87000 tuotetta

FIFA 20 (PS4)

€49
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

EA SPORTS? FIFA 20: ssä yhdistyvät arvostettu ammattilaisjalkapallo ja aito katujalkapallo? koko maailman kaksi puolta herätetään eloon Frostbiten voimalla? *. Katujalkapallo odottaa sinua uudessa pelitilassa EA SPORTS VOLTA PlayStation 4: llä, Xbox Onella ja PC: llä. FIFA 20 sisältää sarjan innovaatioita: JALKAPALLON ÄLYKYYS vie pelirealismin uusille korkeuksille FIFA Ultimate Teamin? voit rakentaa unelmaryhmäsi uusilla tavoilla ja EA SPORTSVOLTA: ssa voit pelata aitoa, pienimuotoista katujalkapalloa.

Palaaako jalkapallo juurilleen EASPORTin VOLTAan? kokea kaikki katujalkapalloon liittyvä aito kulttuuri, luovuus ja tunnelma. Rakenna hahmosi, esitä ja pelaa pienimuotoisen jalkapallon eri muotoja ympäri maailmaa.JALKAPALLON ÄLYKYYS on toinen vallankumouksellinen mekanismi, joka vie pelirealismin uusille korkeuksille. Vaikuttaako jalkapallon älykkyys melkein kaikkeen, mitä kentällä tapahtuu? pallolla, ilman palloa ja "ibollen". Se perustuu kolmeen pilariin: ratkaiseviin hetkiin (pallon kanssa), aitoon pelivirtaan (ilman palloa) ja pallofysiikkaan (pallossa). Tavoitteena on asettaa käyttäjä kaikkien otteluiden keskelle. Maailman arvostetuimmat turnaukset klubijoukkueille? UEFA: n Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja Super Cup? herätetään eloon FIFA 20: ssä aitojen UEFA-elementtien, kuten virallisten TV-lähetysten, ottelusarjan tunnusten, ottelupallojen ja palkintojen, ansiosta. Kaikesta löydät joukon erilaisia ​​pelitiloja, kuten FIFA 20 Ultimate Team, uratila ja itsenäinen Mestarien liigan tila  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 87000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi