• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

FIFA 19 (PS4)

Sisältää koko Fifa 19 -pelin ja bonussisällön. Bonussisältö on vain uusien FIFA Ultimate Team -pelaajien käytettävissä. EA-tilinhaltijat, jotka pelasivat FUT 19 -peliä ennen 6. helmikuuta 2019 (Trails-jakso mukaan lukien), eivät ole oikeutettuja bonussisältöön) - Saat tarkempia tietoja FUT-bonussisällöstä ja kelpoisuudesta napsauttamalla tätä.

Uusien FUT-pelaajien bonussisältö on:

Yhden pelaajan laina: Neymar Jr: n, Kevin De Bruynen tai Paulo Dybalan valinta 10 FUT-ottelussa.

4 UEFA: n Mestarien liigan sarjaa

5 UEFA: n Mestarien liigan pelitavaraa (yhteensä enintään 85)

Muista, että näytetty pelin kansi voi vaihdella, mutta sisältö on sama.

EA SPORTS? FIFA 19: tä johtaa Frostbite? * Ja tarjoaa mestarillisen kokemuksen sekä kentällä että sen ulkopuolella. FIFA 19, jonka keskellä on UEFA: n Mestarien liiga, tarjoaa parannettuja peliominaisuuksia, joiden avulla voit hallita kentän jokaista hetkeä. Lisäksi uusi ja ainutlaatuinen soittotapa, mukaan lukien dramaattinen loppu Alex Hunterin tarinaan Journey: Master *, tarjoaa uuden pelitilan uskomattoman suositussa FIFA Ultimate Teamin? ja enemmän. Mestari on syntynyt FIFA 19: ssä.

UEFA-VALIOT / UEFA-EUROOPPA-LIIGA / UEFA-SUPERKUPPI

Pelaa klubijalkapalloa FIFA 19: ssä ehdottomalla huipputasolla useilla eri tavoilla, virallisilla otteluesittelyillä ja monilla laajalla turnauskokemuksella, kuten UEFA: n Mestarien liiga, Europa-liiga ja Super Cup sekä uusi kommentaattoripari Derek Rae ja Lee Dixon.

Tilat: UEFA: n Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ja Super Cup heräävät eloon EA SPORTS FIFA 19 -pelissä. Voit kokea maailman parhaan klubijalkapallon riippumatta siitä, missä pelaat FIFA 19 -pelissä, kaikkialla otsikon metsästyksestä Journey: Mestarit ja FIFA 19 Ultimate Teamin nykyiset sisältöpäivitykset aitoja potkuja, integroitua uramoodia ja täysin uutta ja itsenäistä Mestarien liigan tilaa varten.

Mestarien liigan tila: Koe virallisen UEFA: n Mestarien liigan turnauksen draama ryhmäkilpailusta finaaliin. Tai pelaa mukautettu variantti turnauksesta minkä tahansa eurooppalaisen seuran kanssa.

Uusi kommentaattoripari: Uusi duo Derek Rae ja Lee Dixon merkitsevät peliä UEFA: n Mestarien liigassa, Europa-liigassa ja Super Cupissa.

UEFA: n viralliset ominaisuudet: Koe Euroopan arvostetuimmat klubiturnaukset, joissa on viralliset lähetystoiminnot, ottelusarjan tunnukset, ottelupallot ja UEFA: n Mestarien liigan, Europa-liigan ja Super Cupin ikoniset palkinnot.

PELIMEKANIIKKA

Ohjaa kaikkea taktisista asetuksista aina pallopainalluksiin jalkapallokentällä uusilla EA SPORTS FIFA 19 -peliominaisuuksilla. Täysin uusi Active Touch -järjestelmä tarjoaa paremman hallinnan, dynaaminen taktiikka tarjoaa syvemmät ja helpommin käytettävät joukkueasetukset, 50/50 Tilanteet mahdollistavat enemmän fyysistä pelaamista ja palkitsevat käyttäjän taitoa pallotaistelussa, tarkka viimeistely vie viimeistelyn hallinnan uusille korkeuksille ja Real Player Motion Technology -tekniikan kehitys parantaa pelaajan persoonallisuutta elintyyppisillä animaatioilla.

Aktiivinen kosketusjärjestelmä: Uusi Active Touch -järjestelmä muuttaa tapaa, jolla palloa vastaanotetaan ja viimeistely suoritetaan. Käytä uusia ensimmäisen kosketuksen temppuja, kuten piilotettu kosketus, pyyhkäise lentopallo-laukauksia ja jopa taitokohtaisia ​​animaatioita, kuten Neymar-heijastus, ohittaaksesi vastustajasi ja luomaan maalimahdollisuuksia.

Dynaaminen taktiikka: Uudelleen suunniteltu järjestelmä antaa pelaajille työkalut, joita tarvitaan useiden taktisten asetusten luomiseen, tarjoten syvällisiä mukautuksia ennen ottelua ja lisää vaihtoehtoja dynaamiseen ottelun muutokseen suuntapainikkeilla. Jokainen taktinen lähestymistapa yhdistää muodot, mentaliteetit sekä hyökkäävät ja puolustavat pelityylit, mikä helpottaa pelisi mukauttamista kaikkiin tilanteisiin.

50/50 tilanteissa: 50/50 tilanteissa reaktiot ja pelaaja-arvot määrittävät kuka voittaa löysät pallot kentällä. Joukkuetovereiden parannetun älykkyyden ja tilatietoisuuden ansiosta jokaisesta taistelusta pallosta tulee tärkeä ottelun tuloksen kannalta.

Tarkkuus: Maalipainikkeen painaminen kahdesti aktivoi tarkkuuden, joka antaa käyttäjille mahdollisuuden hallita sitä, kuinka hyvin he osuvat palloon, kun he ampuvat kohti maalia. Toisen näppäimen tarkkuus määrää pallon osuman, jossa täysin tasapainotetut pallot lisäävät tarkkuutta ja voimaa, kun taas huonot osumat menettävät useammin maalia. Olitpa maali rangaistusalueen ulkopuolella tai tarkkoja nyökkäyksiä, ajoitus lisää täysin uuden tason hallita mahdollisuuksia maalin edessä.

Real Player Motion Technology: Peliä muuttava animaatiojärjestelmä, joka esitteli pelaajan persoonallisuuden ja realistiset siirtymät EA SPORTS FIFA: han, palaa enemmän ominaisuuksia kaikkialla. Parannetut animaatiot taktiseen estoon, tasapainottamiseen ja läheiseen kontaktileikkiin vievät pelaajan realistiset liikkeet, reagoivuuden ja persoonallisuuden uusille korkeuksille.

MATKA: MESTARIValitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
1930

Tuote on lisätty ostoskoriisi