• Postikuluja 10,60 €
 • 100% virallinen kauppatavara
 • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
 • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Dragon Quest: Builders 2 (PS4)

 • Hargonin pahat lapset ovat päättäneet tuhota kaikki luojat ja ovat kieltäneet rakentamisen, ruoanlaittamisen ja luomisen. Yrittäessään levittää tuhoavaa dogmaansa kohtalokas kultti vangitsee maailman rakentajat. Kaikki toivo näyttää kadonneen, kunnes sinä, nuori rakennusopiskelija, onnistut paeta pahan kynsistä.

  Peseytyneesi herätyssaaren rannalla tapaat vilkkaan Malrothin, salaperäisen nuoruuden, jolla ei ole muistia. Uuden ystäväsi avulla aloitat seikkailun kerätäksesi taitoja, joita tarvitaan täysivaltaiseksi rakentajaksi, mutta rakentamasi polku on täynnä vaaraa. Vain sinä voit voittaa Hargonin lapset, paljastaa Malrothin menneisyyden salaisuudet ja selvittää salaperäisen maan salaisuudet.

  Suurempi, parempi! - Suunnittele suuremmat rakennukset suurempaan maailmaan, jossa on enemmän vaihtoehtoja ja vaihtoehtoja kuin koskaan ennen.

  Tee yhteistyötä ja luo ystävien kanssa verkossa - Suuret projektit vaativat paljon apua! Jopa 4 pelaajaa voi tehdä yhteistyötä verkossa rakentaakseen kaiken mitä voi ajatella.

  Tutki, kerää ja luo uusia luomuksia - Jokainen saari sisältää oman joukon ainutlaatuisia materiaaleja, jotka auttavat sinua kasvamaan, luomaan ja luomaan uusia luomuksia. Matkan varrella voit parantaa taitojasi ja kasvaa rakentajana oppimalla uusia reseptejä ja piirustuksia.

  Taistele hirvittäviä vihollisia vastaan ​​kumppanisi, Malrothin kanssa - Tehtäväsi sisältää salaperäisen Malrothin, aggressiivisen muistin häviäjän, joka rakastaa vihollisten taistelua. Hänen voimakkaat hyökkäyksensä ja kykynsä taistelukentällä ovat välttämättömiä!

  Juoksu, ui ja liueta laajaan maailmaan - Hyppää avoimien peltojen yli ja tutustu viehättäviin kyliin, petollisiin kaivoksiin ja upeisiin linnoihin. Sukella syvään veteen löytääksesi piilotettuja aarteita, kiipeä korkeille vuorille katsomaan auringonlaskua ja liukumaan kotiin lepäämään seuraavaa seikkailupäivää varten.

  Istuta, kastele ja viljele! - Tee yhteistyötä kyläläisten kanssa viljelläksesi maata, istuttaaksesi siemeniä ja kasvattaaksesi erilaisia ​​satoja. Muista mukauttaa peltojen rakentamista tukemaan viljeltäviä viljelytyyppejä. Sadonkorjuu kaikesta yksinkertaisesta kaalista makeaan sokeriruokoon!Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
 • 100% virallinen kauppatavara
 • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
 • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
2956

Tuote on lisätty ostoskoriisi