• Postikuluja 6,67 €
 • 100% virallinen kauppatavara
 • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
 • Laaja valikoima yli 94000 tuotetta

 

Dragon Quest: Builders 2 (PS4)

€21.49
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:
 • Hargonin pahat lapset ovat päättäneet tuhota kaikki luojat ja ovat kieltäneet rakentamisen, ruoanlaittamisen ja luomisen. Yrittäessään levittää tuhoavaa dogmaansa kohtalokas kultti vangitsee maailman rakentajat. Kaikki toivo näyttää kadonneen, kunnes sinä, nuori rakennusopiskelija, onnistut paeta pahan kynsistä.

  Peseytyneesi herätyssaaren rannalla tapaat vilkkaan Malrothin, salaperäisen nuoruuden, jolla ei ole muistia. Uuden ystäväsi avulla aloitat seikkailun kerätäksesi taitoja, joita tarvitaan täysivaltaiseksi rakentajaksi, mutta rakentamasi polku on täynnä vaaraa. Vain sinä voit voittaa Hargonin lapset, paljastaa Malrothin menneisyyden salaisuudet ja selvittää salaperäisen maan salaisuudet.

  Suurempi, parempi! - Suunnittele suuremmat rakennukset suurempaan maailmaan, jossa on enemmän vaihtoehtoja ja vaihtoehtoja kuin koskaan ennen.

  Tee yhteistyötä ja luo ystävien kanssa verkossa - Suuret projektit vaativat paljon apua! Jopa 4 pelaajaa voi tehdä yhteistyötä verkossa rakentaakseen kaiken mitä voi ajatella.

  Tutki, kerää ja luo uusia luomuksia - Jokainen saari sisältää oman joukon ainutlaatuisia materiaaleja, jotka auttavat sinua kasvamaan, luomaan ja luomaan uusia luomuksia. Matkan varrella voit parantaa taitojasi ja kasvaa rakentajana oppimalla uusia reseptejä ja piirustuksia.

  Taistele hirvittäviä vihollisia vastaan ​​kumppanisi, Malrothin kanssa - Tehtäväsi sisältää salaperäisen Malrothin, aggressiivisen muistin häviäjän, joka rakastaa vihollisten taistelua. Hänen voimakkaat hyökkäyksensä ja kykynsä taistelukentällä ovat välttämättömiä!

  Juoksu, ui ja liueta laajaan maailmaan - Hyppää avoimien peltojen yli ja tutustu viehättäviin kyliin, petollisiin kaivoksiin ja upeisiin linnoihin. Sukella syvään veteen löytääksesi piilotettuja aarteita, kiipeä korkeille vuorille katsomaan auringonlaskua ja liukumaan kotiin lepäämään seuraavaa seikkailupäivää varten.

  Istuta, kastele ja viljele! - Tee yhteistyötä kyläläisten kanssa viljelläksesi maata, istuttaaksesi siemeniä ja kasvattaaksesi erilaisia ​​satoja. Muista mukauttaa peltojen rakentamista tukemaan viljeltäviä viljelytyyppejä. Sadonkorjuu kaikesta yksinkertaisesta kaalista makeaan sokeriruokoon! • 100% virallinen kauppatavara
 • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
 • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi