• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Divinity Original Sin 2 PS4

Jumalallinen on kuollut. Tyhjyys lähestyy. Ja sinussa lepotilassa olevat voimat heräävät pian. Taistelu jumalallisuudesta on alkanut. Valitse viisaasti ja luota säästeliäästi; pimeys väijyy jokaisessa sydämessä.

Kuka aiot olla?

Lihansyöjä-tonttu, keisarillinen lisko tai undead, nousi haudasta? Ota selvää, miten maailma reagoi eri tavoin kuka - tai mikä - olet.

On aika uudelle jumaluudelle!

Kerää puolueesi ja kehitä suhteita kumppaneihisi. Räjäytä vastustajasi syvässä, taktisessa, vuoropohjaisessa taistelussa. Käytä ympäristöä aseena, käytä korkeutta hyödyksi ja manipuloi itse elementtejä sinetöidaksesi voittosi.

Nouse ylös, kun jumala Rivellon niin kipeästi tarvitsee.

Tutustu Rivellonin suureen ja kerrostettuun maailmaan yksin tai jopa neljän pelaajan ryhmässä pudotus / pudotus yhteistyöpelissä. Mene minne tahansa, vapauta mielikuvitus ja tutki loputtomia tapoja olla vuorovaikutuksessa maailman kanssa. Rivellonin lisäksi on enemmän tutkittavaa aivan uusissa PvP- ja Game Master -tiloissa.

Valitse rodun ja alkuperän. Valitse kuudesta ainutlaatuisesta hahmosta, joilla on oma tausta ja tehtävät, tai luo itsesi ihmiseksi, liskoksi, keijuksi, kääpiöksi tai undeadiksi. Kaikilla valinnoilla on seurauksia.

Rajoittamaton vapaus tutkia ja kokeilla. Mene jonnekin, puhu jonkun kanssa ja ole vuorovaikutuksessa kaiken kanssa! Tapa kaikki NPC: t uhraamatta edistymistäsi ja puhu kaikkien eläinten kanssa. Jopa aaveet voivat kätkeä salaisuuden tai kaksi?

Seuraava vuoropohjaisten taistelujen sukupolvi. Räjäytä vastustajasi alkuaineyhdistelmillä. Käytä korkeutta eduksi. Hallitse yli 200 taitoa 12 ammattikoulussa. Mutta varokaa - pelin AI 2.0 on tähän mennessä huolimattomin keksintömme.

Jopa 4 pelaajaa verkossa ja moninpeli jaetulla näytöllä. Pelaa ystävien kanssa verkossa tai paikallisella jaetulla näytöllä täydellä ohjaustuella.

Game Master -tila: Vie seikkailusi seuraavalle tasolle ja luo omat tarinasi Game Master Mode -tilalla. Lataa fanien tekemät tarjoukset ja modit Steam Workshopista.Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
1683

Tuote on lisätty ostoskoriisi