• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

 

Divinity Original Sin 2 PS4

€42.80
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Jumalallinen on kuollut. Tyhjyys lähestyy. Ja sinussa lepotilassa olevat voimat heräävät pian. Taistelu jumalallisuudesta on alkanut. Valitse viisaasti ja luota säästeliäästi; pimeys väijyy jokaisessa sydämessä.

Kuka aiot olla?

Lihansyöjä-tonttu, keisarillinen lisko tai undead, nousi haudasta? Ota selvää, miten maailma reagoi eri tavoin kuka - tai mikä - olet.

On aika uudelle jumaluudelle!

Kerää puolueesi ja kehitä suhteita kumppaneihisi. Räjäytä vastustajasi syvässä, taktisessa, vuoropohjaisessa taistelussa. Käytä ympäristöä aseena, käytä korkeutta hyödyksi ja manipuloi itse elementtejä sinetöidaksesi voittosi.

Nouse ylös, kun jumala Rivellon niin kipeästi tarvitsee.

Tutustu Rivellonin suureen ja kerrostettuun maailmaan yksin tai jopa neljän pelaajan ryhmässä pudotus / pudotus yhteistyöpelissä. Mene minne tahansa, vapauta mielikuvitus ja tutki loputtomia tapoja olla vuorovaikutuksessa maailman kanssa. Rivellonin lisäksi on enemmän tutkittavaa aivan uusissa PvP- ja Game Master -tiloissa.

Valitse rodun ja alkuperän. Valitse kuudesta ainutlaatuisesta hahmosta, joilla on oma tausta ja tehtävät, tai luo itsesi ihmiseksi, liskoksi, keijuksi, kääpiöksi tai undeadiksi. Kaikilla valinnoilla on seurauksia.

Rajoittamaton vapaus tutkia ja kokeilla. Mene jonnekin, puhu jonkun kanssa ja ole vuorovaikutuksessa kaiken kanssa! Tapa kaikki NPC: t uhraamatta edistymistäsi ja puhu kaikkien eläinten kanssa. Jopa aaveet voivat kätkeä salaisuuden tai kaksi?

Seuraava vuoropohjaisten taistelujen sukupolvi. Räjäytä vastustajasi alkuaineyhdistelmillä. Käytä korkeutta eduksi. Hallitse yli 200 taitoa 12 ammattikoulussa. Mutta varokaa - pelin AI 2.0 on tähän mennessä huolimattomin keksintömme.

Jopa 4 pelaajaa verkossa ja moninpeli jaetulla näytöllä. Pelaa ystävien kanssa verkossa tai paikallisella jaetulla näytöllä täydellä ohjaustuella.

Game Master -tila: Vie seikkailusi seuraavalle tasolle ja luo omat tarinasi Game Master Mode -tilalla. Lataa fanien tekemät tarjoukset ja modit Steam Workshopista.  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi