• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Dead Alliance (PS4)

Dead Alliance on monen pelaajan ensimmäisen persoonan zombie-ampuja, joka on asetettu post-apokalyptiseen maailmaan, jossa entiset sotilastukikohteet pysyvät ehjinä ja ovat ainoat jäljellä olevat kaupunkivaltiot. Pelaajat muodostavat joukkueita ottamaan strategisesti hallinnan tukikohdista kävelijöitä täynnä olevilla kartoilla. Eri pistorasioista feromonikranaatteihin asti pelaajat käyttävät zombeja itseään aseina muita ryhmittymiä vastaan ​​ja muuttavat heidät epäkuolleiksi liittolaisiksi. Selviytyäkseen joutuu kohtaamaan vihollisen armeijat ja kamalat, ihmisiä syövät salamurhaajat - kaikki samalla kun yrität valloittaa ja hallita mahdollisimman monta tukikohtaa. Maailma on tyhjämaa ja ainoa toivosi selviytymisestä on käyttää kuolleita ... tai liittyä heihin.

Kiihkeä moninpeli. Pelaa 4-4 vastaan, Capture and Hold, Hill of King, Team Deathmatch ja paljon muuta.

Ohjaa kuolleita. Ajattele nopeasti ja käytä zombeja strategisesti häiritsemään, poistamaan käytöstä ja hyökkäämään vastustajiisi. Käytä erilaisia ​​zModeja, mukaan lukien houkuttimia, feromonikranaatteja ja ansoja saadaksesi zombeja toimimaan sinulle!

Zombie-MOBA. Ota kiinni vastustajan tukikohta voittaaksesi, ohjaudu kaistojen välillä zombie-viidakossa.

Yksinelossaolotila. Tapaa loputon määrä nälkäisiä zombeja ja avaa uusia karttoja edetessäsi.

Enspelarops. Testaa rohkeutesi eri kohteiden undead- ja tekoäly vastustajia vastaan.

Syvä säätö. Päivitä kykyjä ja kuormia, rakenna arsenaali voimakkaista haulikoista, kivääreistä, varsijoukoista ja muustaValitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
2880

Tuote on lisätty ostoskoriisi