• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 94000 tuotetta

 

Call of Duty: Black Ops 4 (PS4)

€21.49
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Black Ops on palannut! Hiekkainen, maadoitettu moninpelitaistelu ja kaikkien aikojen suurimmat zombit kolmessa täydessä kuolemattomassa seikkailussa laukaisun yhteydessä, ja Blackout, jossa Black Ops -universumi herää eloon valtavassa taisteluroyale-elämyksessä. Blackoutilla on Call of Duty -historian suurin kartta, joka sisältää Black Ops -taistelut, hahmot, sijainnit ja Black Ops -sarjan aseet.

Blackout: Battle Royale Blackout herää eloon valtavassa Battle Royale -kokemuksessa, joka sisältää Black Opin taistelut sekä maa-, meri- ja lentokoneet Call of Duty -historian suurimmalla kartalla. Pelaa Black Ops -maailmassa suosikkihahmoina ja taistele Black Ops -universumin ikonisten asetusten läpi kaikessa selviytymiskokemuksessa.

Taktinen ja adrenaliinia lisäävä moninpeli Call of Duty®: Black Ops 4 -moninpeli nostaa rimaa ja tarjoaa mielenkiintoisimman kokemuksen keskittyen taktiseen, maadoitettuun pelattavuuteen ja pelaajien valintaan. Peli tarjoaa uuden tason online-toimintaa monissa uusissa aseissa, kartoissa ja tiloissa. Ensimmäistä kertaa moninpeli toimii pelin tarinan keskipisteenä, kun pelaajat tutkivat kunkin asiantuntijan roolia ja ainutlaatuisia pelityylejä. Pick 10 Create-a-Class -järjestelmän ja uuden Gear-luokan palauttamisen myötä pelistä tulee entistä mukautuvampi, mikä antaa pelaajille mahdollisuuden varustaa asiantuntijansa. Yhdistettynä kykyyn avata tuhoiset pisteytykset, pelaajilla on mahdollisuus olla yksinään voimattomia tai pysäyttämättömiä joukkueena.

Kaikkien aikojen suurin Zombie Universe Call of Duty®: Black Ops 4 tarjoaa kaikkien aikojen suurimmat zombit kolmella täydellä laukaisulla: IX, Voyage of Despair ja Blood of the Dead. Uuden jännittävän seikkailun ja aivan uuden hahmojoukon myötä Call of Duty: Black Ops 4: n Zombies tarjoaa syvän pelattavuuden, jonka fanit ovat odottaneet.  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi