• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

BlazBlue: Cross Tag Battle (PS4)

Verraton taistelu räjähtävissä mittasuhteissa! Rakastettu BlazBlue-franchising ylittää maailmankaikkeuden, kerää fanien suosikkeja ja taistelee BlazBlue: Cross Tag Battle -pelissä! BlazBlue, Atlus Persona, French Breads Under Night In-Birth ja Rooster Teethin erittäin suosittu RWBY-verkkosarja luovat kaikkien tähtien yhteistyön. Cross Tag Battle -taistelulaji juhlii sekä ammattilaisia ​​että uusia tulokkaita! Osallistu nopeatempoisiin taisteluihin, jotka ovat täynnä BlazBluen rakastamaa hulluutta, kaikilla mekaniikoilla, sujuvalla pelattavuudella ja upealla 2D-grafiikalla, jota odotat Arc System Worksiltä.

Valitse yli 20 taistelijan joukosta. Jin Kisaragi, Rachel Alucard, Yosuke Hanamura ja muut ovat valmiita mukaan taisteluun!

CROSS: Pelaa hahmoina BlazBlue, Persona, Under Night In-Birth ja (ensimmäistä kertaa taistelupelissä) RWBY-sarja.

TAG: Sukella käytettävissä olevaan 2-to-2-pelijärjestelmään kauniissa 2D-tag-tiimipohjaisessa taistelupelissä. Voita vastustajasi "Crush Assault" -toiminnolla!

Taistelu: Taistele ystäviäsi vastaan, verkossa tai suorittimen vastustajia vastaan ​​vankoissa yhden tai moninpelitiloissa.

NÄYTÄ HYVIN: Teräväpiirtoiset 2D-hahmot anime-tyylissä kauniiden 3D-taustojen ja sujuvan animaation vieressä pelille.

ARC DEVELOPED: Kehittänyt Arc System Works, kriitikoiden ylistämän ja fanien suosikkisarjan BlazBlue, Guilty Gear ja Dragon Ball Fighter Z luoja.

Nauti sekä englannin että japanin äänistä ja englanniksi, japaniksi, koreaksi ja kiinaksi.Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
2826

Tuote on lisätty ostoskoriisi