• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Battlefield 1 (PS4)

Koetko täysimittaisen sodan kynnyksen Battlefieldillä? Osallistu eeppisiin taisteluihin, joiden avulla voit kokea kaiken voimakkaista katutaisteluista piiritetyssä Ranskassa, voimakkaasti aseistetuista linnoituksista Italian Alpeilla ja kovista taisteluista Arabian autiomaassa. Tutki sotamaailmaa seikkailunhaluisen kampanjan tai moninpelitaisteluiden avulla jopa 64 pelaajalle. Mene sotaan jalkaväkimiehenä tai upeiden ajoneuvojen, kuten tankkien, moottoripyörien, potkurikoneiden ja jättiläisten taistelulaivojen, kuljettajana. Mukauta pelityyliä tuhoon ja koe kaikkien aikojen dynaamisimmat taistelut Battlefield-sarjassa.

SISÄLTÖ

Eeppiset moninpelitaistelut jopa 64 pelaajalle? Taistele ystävien kanssa FPS-historian eeppisimmällä taistelukentällä. Koe, kun jopa 64 pelaajaa taistelee jalkaväkimiehenä tai pelin kaikkien ajoneuvojen kuljettajana, kuten säiliöt, moottoripyörät, potkurikoneet ja tehokkaat taistelulaivat.

Koetko täysimittaisen sodan kynnyksen? Osallistu ihmiskunnan historian suurimpiin taisteluihin. Sota raivostuu eeppisessä mittakaavassa voimakkaasti linnoitetuista Alpeista paahtaviin Arabian aavikoihin samalla kun todistetaan modernin sodankäynnin alkua.

Massiivinen tuho? Pelin realistisen tuhon myötä ei ole kahta samanlaista taistelua. Tuhota ajoneuvoja? isoja ja pieniä - ja purkaa kokonaiset rakennukset. Räjäytä kaikki pienistä puutaloista massiivisiin kivilinnoituksiin pieniksi paloiksi? kyllä, voit jopa purkaa maan, jolla taistelet.

Sotatarinoita eri puolilta maailmaa? Ensimmäinen moderni suuri sota on tuonut heidät yhteen, ja pelin jännittävän kampanjan avulla voit tutkia konfliktien täyttämää maailmaa useiden eri pelihahmojen näkökulmasta.Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
2823

Tuote on lisätty ostoskoriisi