• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Assassin's Creed IV: Black Flag (PS4)

Vuosi on 1715. Merirosvot hallitsevat Karibiaa ja ovat perustaneet oman laittoman tasavallan, jossa korruptio, ahneus ja julmuus ovat yleisiä. Näiden lainvastaisten joukossa on röyhkeä, nuori kapteeni Edward Kenway. Hänen taistelunsa kunniasta on ansainnut hänelle Blackbeardin kaltaisten legendojen kunnioituksen, mutta myös vetänyt hänet Assassinien ja Templarien väliseen muinaiseen sotaan, joka voi tuhota kaiken merirosvojen rakentaman. Tervetuloa piratismin kulta-aikaan.

Röyhkeä kapinallinen salamurhaaja - Ryhdy Assassinien kouluttamaan karismaattiseen mutta julmaan merirosvokapteeniin Edward Kenwayksi. Edward voi helposti vaihtaa Salamurhaajan tilauksen piilotetun terän ja upouusien aseiden välillä, mukaan lukien neljä piikivipistoolia ja kaksinkertaiset hakkurit.

Tutki avointa maailmaa, joka on täynnä mahdollisuuksia - Löydä suurin ja monipuolisin Assassin's Creed -maailma, joka on koskaan luotu. Tutustu 50 ainutlaatuiseen paikkaan Kingstonista Nassauun, jossa voit elää merirosvon elämää, mukaan lukien:

Ryöstää sukellusveneen hylkyjä

Murhatut temppelit vauraissa kaupungeissa

Hunt harvinaisia ​​eläimiä villissä viidakossa

Etsi aarteita kadonneista raunioista

Pakene piilotettuihin poukamiin

Tule Karibian pelätyimpään merirosvoon - komenta alusta, Jackdaw ja kauhu ketään, joka näkee hänet. Ryöstö ja ryöstö päivittää Jackdaw ammuksilla ja varusteilla, joita tarvitaan vihollisen alusten taistelussa. Aluksen parannukset ovat tärkeitä Edwardin etenemiselle pelin kautta. Hyökkää ja nouse massiivisesti massiivisiin keittiöihin, rekrytoi merimiehiä liittymään miehistösi ja aloita eeppinen ja surullisen seikkailu.

Koe merirosvofantasian todellisuus - seiso legendaaristen nimien joukossa, kuten Blackbeard, Calico Jack ja Benjamin Hornigold, kun perustat laittoman tasavallan Bahamaan ja koet uudelleen räjähtäviä tapahtumia, jotka määrittelivät piratismin kulta-ajan.

Moninpelielämys - Taistele ystäviäsi vastaan ​​tai kavereidesi kanssa armottomassa ja ylistetyssä moninpelikokemuksessa. Valitse joukko eklektisiä hahmoja ja taistele kuolemaan asti kartoissa, joissa on eksoottisia teemoja.Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
1333

Tuote on lisätty ostoskoriisi