• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

 

Arma Gallant: Decks of Destiny (PS4)

€16.19
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

ArmaGallant: Kohtalon kannet

yhdistää kannen rakentamisen reaaliaikaiseen strategiaan ja luo nopeatempoiset 1v1- tai 2v2-moninpelialueen taistelut. Opi ja kehitä sähköistävien olentojen ja taikuuksien kykyä ja muodosta voimakkaita kansia vapauttamaan vihollisesi. Suunnittelet haluamasi pelisuunnitelman. Sijoitatko armeijasi (joka koostuu lähitaisteluista, etäisyydestä ja lentotunneista) kartan ympärillä, menetkö ulos kuin loitsun hullu vai käytätkö ympäristöäsi taktisen edun saamiseksi? Valinta riippuu sinusta.

Kun voitat taisteluita, avaat lisää kortteja, vahvistat pakkaa ja vahvistat armeijaasi. Voit myös käyttää kultavoittojasi korottamaan korttisi ja vahvistamaan niiden kokonaisvaikutuksia vahingoittamaan enemmän. ArmaGallant: Decks of Destiny on eeppinen ja jännittävä moninpeli RTS-pelikokemus strategisten karttapisteiden turvaamisesta oikeiden loitsujen heittämiseen juuri oikeaan aikaan.

Käytä elementtejä. Rakenna tehokkaat kannet, jotka koostuvat viidestä elementistä - valosta, pimeydestä, vedestä, tulesta ja maasta - keskittyvän pelisuunnitelman toteuttamiseksi ja ainutlaatuisten ja tehokkaiden yhdistelmien luomiseksi.

Kokoa armeijasi. Ohjaa kauniisti kuvitettujen fantasiaolentojen armeijoita, käytä voimiaan taika-loitsujen kanssa vastustajien kaatamiseksi.

Osallistu reaaliaikaiseen taisteluun. Käytä taistelupakettiasi yksinpelissä tai 2x2-moninpelijoukkueotteluissa. Harjoittele tekoälyä hioaksesi taitojasi.

Vanquish Foes. Toteuta strateginen taktiikka ja hallitse erilaisia ​​korttiyhdistelmiä luodaksesi pakan, jolla on pysäyttämätön voima.  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi