• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 94000 tuotetta

 

Adventure Time: Pirates of the Enchiridion (PS4)

€22.43
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

On seikkailuaika!

Finn ja Jake ovat säästäneet Ooo-maata useammin kuin pystyvät laskemaan? Mutta tällä kertaa, ehkä he ovat yli heidän päänsä.

Joku on jopa huonoja keksejä. He saivat toisen Enchiridionin, ja he ovat jotenkin käyttäneet sitä Ooo-maan tulvimiseen. Auta Finniä ja Jakea heidän lähtiessään merelle ratkaisemaan uusin mysteeri ja pelastamaan Ooo Kingdom kokonaan uudessa kolmannen persoonan pulmaseikkailussa. Tutki vapaasti tuntemattomia vesiä ja tunnettuja alueita seikkailuaikakaveriesi kanssa. Vapauta sankarisi? ainutlaatuisia kykyjä jännittävissä taktisissa taisteluissa maalla ja merellä, ja kuulustelkaa merirosvoja ja muita epäilyttäviä hahmoja yrittäessäsi selvittää, mikä vaaleanpunaisen poika on tämän tuhoisan tapahtumasarjan takana.

Tutkia!

Matkusta maata Ooo, koska et ole koskaan ennen matkustanut sinne Finnin ja Jaken uudesta veneestä. Ohjaa Finnia, Jakea, BMO: ta ja Marcelinea, kun tutkit maailmaa vapaammin kuin koskaan, purjehtiessasi tunnettujen valtakuntien ja paikkojen välillä ja törmäämällä tuntemattomille alueille kaikkien aikojen upeimmalla Adventure Time -kokemuksella!

Taistella!

Roikkuvat roistot? jalat tapioka-vanukasta varten uudella, nopealla vuoropohjaisella taistelujärjestelmällä, jonka avulla saat kaiken irti sankareistamme? kyvyt. Käytä esineitä, loitsuja ja juomia puskuroidaksesi juhlat tai laita schmowtow viholliselle. Vapauta perimmäinen sankarikyky tehdä megavaurioita ja päivitä sankarisi makealla doshilla, jonka ansaitset jokaisesta voitosta!

Katekisoida!

Saadaksesi selville mitä tapahtuu, sinun on tutkittava kutakin valtakuntaa ja puhuttava paljon Adventure Time -hahmoja saadaksesi kauhan. Saatat joutua jopa päästämään irti hieman? Hyvä poliisi, huono poliisi? Finn- ja Jake-tyyliset yksittäiset tulpat tai D-nauhat, jotta ne vuotavat pavut. Kerää tietoa, kerää ryöstöä ja opi sivutehtävistä ja salaisista karttapaikoista, joiden avulla pääset tämän märän, märän mysteerin pohjalle? Ennen kuin on liian myöhäistä!

Avainominaisuudet:

? Tutki Ooo-maata vapaasti, löydä salaisuuksia ja kerää saalista pelattavien fanien suosikkihahmojen, Finnin, Jaken, BMO: n ja Marcelinen kanssa.

? Purjehdi valtameren välisen avomeren yli ja lähde tuntemattomille alueille selvittämään, mitä tapahtuu

? Päivitä sankarisi, käytä asioita, loitsuja, juomia ja ainutlaatuisia sankarikykyjä taistellaksesi roistoja vastaan ​​nopeassa taktisessa taistelussa

? Upouusi Adventure Time -tarina, jonka näyttelijät esittävät  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi