• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

WRC 8 Collector's edition Switch

Tämä uusi tuloa sarjaan on sinut kilpa pitkin yli 1800 mailia (lähes 3000 km) tieosuus mountainsides kautta luonnonpuistoja, keskellä autiomaata, ja rannikolla. Mukana on yli 250 rotuja, kuten mestaruutta, tehtäviä ja haasteita, peli antaa mennä rattiin yli 50 lisensoitua autoa maailman kuuluisin valmistajat, kuten Porsche 718 Boxster, 918 Spyder, 911 GT2RS, Dodge Viper Lotus 3 siihen tai McLaren 720s.

WRC 8 Collectors -versio sisältää vakiopelin, johon kuuluu Steelbook ja WRC + All Live 3 kuukauden käyttöoikeus. Virallinen WRC-simulaatio ei ole koskaan aikaisemmin ollut niin pätevä. Uusi maastofysiikka kaikilla tienpinnoilla, täysin uudistettu uramoodi, dynaaminen sää, 50 joukkuetta, 14 maata, 100 rataa, viikoittaiset haasteet ja eSports-tila? Tavoitteena huippu tähän mennessä kovimmasta WRC-kokemuksesta!

WRC Championship on vaikein ja arvaamaton moottoriurheilukilpailu maailmassa. Kuljettajien, kuljettajien ja teknisen henkilöstön on jatkuvasti sopeuduttava saamaan parhaan mahdollisen hyödyn autostaan ​​ja oltava nopein kaikilla pinnoilla säästä riippumatta sekä päivällä että yöllä. WRC 8: lle kehitetyn uuden dynaamisen sääjärjestelmän ansiosta sateella, lumella ja raekuuroilla on suurempi vaikutus, mikä johtaa paljon realistisempaan simulointiin. Tien kunnossapito muuttuu kilpailun aikana, autot on mukautettava erikseen kutakin tiettyä vaihetta varten, renkaiden valinta ja varastojen hallinta on otettava huomioon ja käytettävä oikeaa säätä saadaksesi parhaat neuvot ... Sää on paljon enemmän visuaalinen vaikutus - nyt vihdoin tulee omaansa ja lisää peliin aivan uuden ulottuvuuden. Soolotilassa vastaat uusiin haasteisiin täysin uudistetulla, realistisemmalla uramoodilla, joka on suunniteltu yhdessä WRC-kuljettajien kanssa: aikataulu ja toiminnan hallinta kokousten välillä, tutkimus ja kehitys auton parantamiseksi, henkilöstön rekrytointi ja hallinta (mekaniikka) , insinöörit, lääketieteellinen ja säälainsäädäntö, talouspäällikkö, viestintäpäällikkö jne.). Moninpelitilassa viikoittaiset haasteet ja eSports WRC ovat palanneet ja kilpailu on kovempaa kuin koskaan. WRC 8 tarjoaa 50 joukkuetta, 14 kokousta ja yli 100 erikoiskilpailua vuoden 2019 kaudelta, ja se tarjoaa kaikkien aikojen eniten sisältöä maastokilpailupelissä. Hyväksy haaste!

 


Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
1911

Tuote on lisätty ostoskoriisi