• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 94000 tuotetta

 

Unravel 2 (Switch)

€35.57
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Kun katkaiset siteet siihen aiemmin, sitot upouudet. Unravel Two -sovelluksessa luot suhteita muihin Yarnyn paikallisiin yhteistyöpeleihin tai yksinpelaajana, ja etsit ystäviä ja tukea selviytyessäsi haasteista yhdessä. Seuraa seikkailun kipinää hämmästyttävien maisemien läpi ja näe, että ympäristö kukkii uudella elämällä.

Aloita seikkailu kylmässä ja uhkaavassa maassa ja näe sitten ympäristö kukoistavan uudella elämällä, kun metsästät seikkailun kipinää. Heitä itsesi empaattiseen tarinaan, joka on täynnä energiaa, elämäntahtoa, inspiraatiota? ja hirviöitä. Vastaa jokaiseen haasteeseen positiivisella ja pelottomalla asenteella herättääksesi ympäröivän maailman ja löytääksesi katkeamattoman siteen ystävien välillä.

Kaksi Yarnyta? Aina!

Rakenna ystävyyssuhteita ystävien ja muiden pelaajien kanssa rajattomassa yhteistyössä. Tuki toisillesi ratkaistessasi hankalia kokeiluja ja matkustellessasi yhdessä rajattomien lumoavien maailmojen läpi. Ainoana pelaajana voit luoda kaksi mukautettua Yarnya ja avata erityisiä kykyjä seikkailun aikana.

Maailma täynnä ihmeitä

Innoittamana aidot skandinaaviset paikat. Käy läpi kauniita luonnonmaisemia ja monimutkaisia ​​kaupunkiympäristöjä, jotka näkyvät Yarnyn silmin. Edetessäsi maailma alkaa kukoistaa ja kehittyä uusien haasteiden ja tutkittavien paikkojen kanssa.

Leikkisä ongelmanratkaisu

Löydä paljon tapoja pelata. Hypätä, liukua, heilua ja juokse nopeammin kuin koskaan etsimään kipinää, joka yhdistää sinut muihin matkan aikana maailmassa, joka on täynnä haasteita ja seikkailuja.

Sydämellinen kertomus

Astu maailmaan, jossa ainutlaatuiset tunteet ovat ystävällisiä hahmoja, ymmärtävät suhteita ja pelottavat hirviöitä. Kuinka voit käyttää toivoa ja rakkautta voittaaksesi epäilyt ja pelon? Ole osa kiehtovaa ja dramaattista tarinaa, joka näyttää positiivisten ajatusten voiman, kun tunnet olevasi epävarma.  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi