• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

 

Trine 4: The Nightmare Prince (Switch)

€53.28
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Koe kaikkien aikojen täydellisin Trine! Trine-sarja palaa 2.5D: hen Trine 4: Painajainen-prinssi! Kolme myydyimmän seikkailusarjan sankaria ovat palanneet ja heidät on lähetetty tehtävään pelastamaan levoton prinssi Selius. Velho Amadeus, ritari Pontius ja varas Zoya yhdistyvät jälleen jännittävään tehtävään upeiden, vaaroja sisältävien satujen maisemien kautta. Prinssi Selius kärsii voimakkaasti pimeistä unista, ja maagisten kykyjensä takia hirvittävät painajaiset voivat liukastua todellisuuteen ja laukaista tuhoa valvetilassa. Amadeuksen, Pontiuksen ja Zoyan on löydettävä prinssi ja ratkaistava epätoivoinen tilanne ennen kuin varjot ympäröivät maailmaa. Trine 4 saavuttaa uudet korkeudet ja tarjoaa kaikkien aikojen täydellisen pelikokemuksen sekä faneille että uusille pelaajille!

Trine palaa 2,5D: ssä! Tutustu ainutlaatuisesti suunniteltuihin tasoihin kauniissa 2,5D: ssä upeista raunioista rauhallisiin koivutarhoihin.

Paikallinen ja online-moninpeli - Pelaa jopa neljän pelaajan kanssa verkossa tai paikallisesti

Viehättävä tarinankerronta - Seuraa ahdistetun prinssin tarinaa, kun matkustat maagisten satujen maisemien läpi, joissa painajaisten kaltaiset viholliset asuvat

Dynaaminen pulmaratkaisu - Ratkaise ympäristöpalapelit haasteisiin, jotka on mukautettu pelaajien lukumäärään

Täysin muutettu taistelujärjestelmä - Taistele vihollisten ja pomotaisteluiden kanssa rikastetulla taistelujärjestelmällä, uusilla haasteilla ja jännittävällä toiminnalla!

Runsaat taitopuut - Avaa erilaisia ​​kykyjä ja hämmästyttäviä uusia taitoja

Lumoava ääniraita - Nauti upeasta ääniraidasta kappaleilla, jotka herättävät jokaisen uuden ympäristön eloon  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi