• Postikuluja 2,89 euro
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 87000 tuotetta

Spirit Hunter: NG (Switch)

€59
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

NG on uuden Spirit Hunter -sarjan toinen merkintä ja viime vuoden palkitun kauhuseikkailun, Death Markin, kumppani. Spirit Hunter: NG seuraa vihaisen nuoren miehen tarinaa hengenvaarallisella pyrkimyksellä löytää kuka? Tai mitä? Vastaa pikkusiskostaan. Pelastaakseen hänet päähenkilömme on yhdistettävä varjoisien hahmojen kanssa, katsottava legendoja alaspäin ja tehtävä vaikeita päätöksiä, jotka voivat suuresti muuttaa pelin tuloksia.

Kammottavia kauhuja, tuttuja asetuksia - vaikka edeltäjänsä, Hunter: kuoleman merkki, löysi henkensä erillisistä, pelottavista paikoista, henki Hunter: n kutoo saumattomasti jokapäiväiseen elämään.

Etsi vihjeitä - Käytä taskulamppua tutkiaksesi jokaisen sijainnin ratkaistaksesi pelin pelottavan mysteerin. Ole varuillasi! Saatat löytää enemmän kuin olet neuvotellut.

Enemmän kuin visuaalinen romaani - Spirit Hunter: ng tarjoaa mukaansatempaavan ja jännittävän pelikokemuksen, jossa pelaajien on tehtävä päätöksiä tärkeinä hetkinä selviytyäkseen.

Kaunis mutta tappava - peli sisältää taiteilija fumiya sumion upeita piirroksia, mikä tekee kauhun jokaisen hahmon kasvoissa mahdottomaksi jättää väliin ja tekee pelottavista henkistä hämmästyttävän yksityiskohtaisesti.  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 87000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi