• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 94000 tuotetta

 

South Park: The Fractured But Whole (Switch)

€39.33
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Trey Parker ja South Parkin luojat Matt Stone tulevat nyt South Park: The Fractured but Whole -sarjasta, jatkoa palkitulle 2014 South Park: The Stick of Truth -pelille. Pelaajat kantavat jälleen uuden lapsen roolin ja viettävät aikaa South Parkin suosikkien Stanin, Kylen, Kennyn ja Cartmanin kanssa uudessa juhlallisessa ja hullussa rooliseikkailussa. South Park: The Fractured but Whole -pelaaja siirtyy South Parkin rikolliseen maailmaan Coonin ja ystäviensä kanssa. Tämän omistautuneen taistelijaryhmän muodosti Eric Cartman, jonka supersankari alter ego The Coon on puoliksi uros, puoliksi pesukarhu. Kuten New Kid, pelaajat kiinnittyvät Mysterioniin, Toolshediin, Human Kiteen ja moniin muihin taistelemaan pahan voimia vastaan, kun Coon taistelee saadakseen joukkueensa historian rakastetuimmista supersankareista.

Sankarin alkuperä on paljastettu: Jokaisella sankarilla on alku. Oletko ulkomaalainen, haukka-teknologinen ihme vai geneettisesti muunnettu mutantti? Luo oma ainutlaatuinen puku, luo tarinasi ja laajenna ainutlaatuisia supervoimiasi tullaksesi kaupungin tarvitsemaan sankariin.

TUTKI ETELÄPUISTOA YÖ: South Park ei ole vain kasvanut uusien tutkittavien paikkojen ja uusien löydettävien hahmojen kanssa, kun aurinko laskee kaaokseen ja tuho hallitsee South Parkin takaosan ilmestyessä. Yöllä avautuu kokonaan uusi maailma, jossa alter egosi voi käyttää voimiaan tekemään kaiken, mitä kaupungin pelastamiseen tarvitaan.

HARMA JA YSTÄVÄT, Kerää: Rekrytoi jopa 13 Coon and Friends -jäsentäsi, mukaan lukien Mysterion, The Human Kite ja surullisen Coon itse. Yhdistä erikoisvoimasi Coonin ja ystävien sankareiden kanssa eliminoidaksesi ketään, joka sattuu tielle, ja voittaaksesi pimeän voiman, joka on levittänyt pahat lonkeronsa South Parkin yli.

AITO ETELÄPUISTO: Tässä kauan odotetussa jatko-osassa on yli kaksi kertaa enemmän sisältöä kuin South Park: The Truth -totussa. Trey Parkerin ja Matt Stonein luoma, kirjoittama, ilmaisema ja ohjaama South Park: The Fractured But Whole on parhaimmillaan aito, interaktiivinen South Park? hauska, törkeää ja hauskaa. Kaikki on isompaa, pidempää ja menee syvemmälle kuin ennen. Tule alas South Parkiin ja pidä hauskaa.  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi