• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Rad Rodgers - Radical Edition (Switch)

Rad on epämiellyttävä, mutta vilkas nuori poika, joka saattaa pelata liikaa videopelejä. Nukahtuessaan pitkän pelaamisen yön päätyttyä Rad herää huomatessaan, että hänen pölyinen vanha konsoli on aktivoitunut uudelleen. Yhtäkkiä ilmestyy pyörre ja hänet imetään televisioonsa, jossa hän on oman videopeliseikkailunsa tähti.

Dusty on Radin hyväsydäminen, mutta pahan suullisen, nyt aistiva pelikonsoli. Hänen kellonopeutensa ei ole sama kuin ennen, mutta mitä häneltä puuttuu megahertseissä, hän kompensoi kokemuksella ja asenteella!

Rad & Dustyn seikkailut alkavat ensimmäisessä maailmassa ja vievät ne läpi seitsemän vaarallisen vaiheen vauhdikkaita, huumorilla täytettyjä, kovaa pornopalloja. Tämä rappeutunut viidakkomaailma on saanut vakavan korruption tartunnan, ja tuskin Rad ja Dusty -duo on pelastettava viidakon asukkaat ja palautettava vanhin puu maan vartijaksi.

ominaisuudet

Aseet: pölyiset aseet Rivi radikaali radikaali ase. Bolt Blasterilla on rajattomasti ampumatarvikkeita, se on helppokäyttöinen ja enemmän kuin tarpeeksi tulivoimaa työn tekemiseen. Phoenix-tykki ampuu tulisen linnun, jonka siipikiristin sytyttää viholliset ohi lentäessään. Tässä ensimmäisessä luvussa on yli 5 asetta, lisää tulossa.

Ääni ja musiikki: Säveltäjämme Andrew Hulshult yhdisti vuosien musiikillisen kokemuksensa (sekä esityksen että kirjoittamisen) intohimoonsa retro-tyyliseen soittoon ja loi upean ja aidon ääniraidan pelille, joka sisältää MIDI-innoittaman musiikin ...

Pixelverse: Vaikka Rad ja Dusty ovat fantastinen joukkue, vain Dusty voi päästä sähköistettyyn Pixelverssiin - vaaralliseen alueeseen, joka hajoaa pelimaailman takana olevan tilan kanssa. Dusty tulee Pixelverssiin tarvittaessa juoksupelimaailman vikojen korjaamiseksi, jotta molemmat Rad & Dusty voivat jatkaa matkaa.

Klassiset pääsiäismunat: Pelin on vaikea löytää keräilytuotteita joskus vielä vaikeampaa löytää klassisia salaisia ​​huoneita. Kerää ne kaikki tarkkuusalustojesi avulla.

Radikaali painos

2 pelaajan sohvayhteistyö - Pelaa ystävän kanssa! Viholliset voivat valmistautua koviin taisteluihin!

Taistelutila? Oletko kyllästynyt joukkuepeliin? Taistele ystäviäsi ja näytä heille kuka on pomo!

Uusia pelattavia hahmoja? Ota mukaan Lo Wang (Shadow Warrior), Duke Nukem, Bombshell ja paljon muuta!

Uudet kyvyt!

Uudet minipelit!

Uusi maailma!

Uudet tasot!

Ja paljon uusia salaisuuksia, keräilyesineitä ja avattavia asioita!Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
1974

Tuote on lisätty ostoskoriisi