• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Puyo Puyo Tetris (Switch)

Kaksi pulmapelien kuorma-auton törmäystä, kuten Tetris®, yksi pelihistorian myydyimmistä ja tunnetuimmista tuotemerkeistä, ja Puyo Puyo? SEGA: lta on yhdistetty luomaan hauska, houkutteleva ja kilpailukykyinen juhlapeli kuin mikään muu!

Jopa 4 pelaajaa voi valita, haluavatko he pelata klassisia Tetris- tai Puyo-moodeja kilpailemaan toisiaan vastaan, tai he voivat kokeilla yhtä pelin kekseliäistä fuusiotiloista, mukaan lukien sellainen, jossa pelaajien on hallittava sekä Puyo Puyo että Tetris yhdessä!

Olipa sitten kyse verkkokaavion kärjestä maailmanlaajuisesti tai vain paras pelaaja sohvallasi, Puyo Puyo Tetris on täynnä pulmapeliä!

Puyon ytimessä Puyo Tetris taistelee toistensa kanssa kilpailevien henkipelaajien kiihkeyden puolesta olemaan älykkäin, ovelin ja nopein luomaan tuhoisia hyökkäyksiä vastustajia vastaan. Se on klassinen helppo oppia palapelin palat moninpelitaistelussa kuin mikään muu!

Pelissä on myös yhden pelaajan tila, jossa on kymmenen ainutlaatuista toimintoa, joista jokaisella on kymmenen askelta. Heillä on erilaisia ​​hahmoja Puyo Puyo- tai Tetris-universumista, ja heillä on ainutlaatuisia haasteita oppia ja hallita pelimekaniikkaa voitettavaksi!

Pelaajat voivat kilpailla monilla erilaisilla pelihallimoodeilla - klassisesta Versus-fuusiotilasta, jossa jokaisella levyllä on sekä Puyos että Tetriminos. On myös Big Bang -haastelauta, jossa pelaajat kilpailevat haasteiden suorittamiseksi mahdollisimman nopeasti, ja Party Mode -tilassa on lisävoimia, jotka pelaajat voivat aktivoida. Online-peleissä on Puzzle League, joka seuraa pelaajien arvioita, pelaajat voivat tallentaa toistoja lataamista, jakamista ja muuta varten. Siellä on myös pelikauppa, jota voidaan käyttää pisteiden vaihtamiseen Puyo- ja Tetrimino-kuorien, taustamusiikin, kohtausten ja muun avaamiseksi.Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
1875

Tuote on lisätty ostoskoriisi