• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Monster Hunter Generations Ultimate (Switch)

Monster Hunter Generations on japanilaistyylinen toimintaroolipeli. Aivan kuten otsikosta käy ilmi, pelissä on kyse vaarallisten hirviöiden jahtaamisesta avoimeen maailmaan. Peli julkaistiin ensimmäisen kerran Nintendo 3DS: lle, tämä on alkuperäisen HD-portti, joka sopii Switchille ja on laajennettu versio, jossa on enemmän sisältöä.

Tässä pelissä on sekoitus klassista pelattavuutta ja ainutlaatuisia käänteitä, upouudet tutkimusalueet ja hirviöt sekä toistuvat fanien suosikit, kuten salamannopea Zinogre ja likainen pitkähäntäinen Nargacuga.

OMINAISUUDET

Valtava luettelo? Ota mukaan sarjan tähän mennessä suurin hirviöt, mukaan lukien upouudet hirviöt, poikkeavat muunnelmat ja uusi salaperäinen vanhin Dragon Valstrax.

Co-op-moninpeli? Liity ja metsästä verkossa jopa kolmen muun metsästäjän kanssa tai tapaa ja pelaa yhdessä paikallisen pelin kautta.

Pelaa missä tahansa! ? Nintendo Switchin avulla pelaajilla on ensimmäistä kertaa joustavuus joko pelata verkossa ystävien kanssa televisiossa pöydässä tai pelata tien päällä kannettavassa tilassa.

Uusi haaste? Yhdessä aiemmin esiteltyjen, matalalla ja korkealla tasolla olevien sukupolvien tehtävien kanssa esitellään haastava tehtävä, nimeltään "G", testata kokeneiden metsästäjien taistelutaktiikkaa. Vielä pelottavampia versioita tutuista vihollisista tulee kentille erilaisilla liikkeillä ja kyvyillä, joita luonnossa ei ole koskaan ennen nähty.

Erittäin muokattava peli? Hunter Arts -nimisen neljän tyylin ja superliikkeen laajentaminen otettiin käyttöön Generations-tuoteryhmässä, ja siinä esiteltiin uusia välttämättömiä Hunter Arts -malleja sekä kaksi tyyliä entistä hienostuneemmille personointivaihtoehdoille.

Rohkea tyyli? Laske sarja hyökkäyksiä rakentaaksesi mittarin, joka avaa uudet väistämättömät liikkeet ja voimakkaat aseyhdistelmät.

Alkemian tyyli? Tukea joukkuetovereita luomalla hyödyllisiä kenttäkohteita liikkeellä ollessasi taistelun aikana.

Syvä muutos? Kaadettiin massiivisia eläimiä keräämään resursseja lukemattomien aseiden ja panssarien luomiseen, mukaan lukien upouusi vaihde, joka on suunniteltu pelin valtavien olentojen jälkeen.Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
1888

Tuote on lisätty ostoskoriisi