• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 94000 tuotetta

 

Farming Simulator 20 (Switch)

€46.66
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Farming Simulator 20 -ohjelmassa hallitset ajoneuvoja ja koneita, jotka on luotettu luotettavasti alan johtavilta tuotemerkeiltä. Ensimmäistä kertaa Nintendo Switchillä tämä sisältää John Deereen, maailman suurimpaan maatalouskoneeseen. Käytä muita tunnettuja maatalousbrändejä, kuten Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Valtra, Krone, Deutz-Fahr ja monia muita.

Farming Simulator 20: lla on uusi Pohjois-Amerikan ympäristö, jossa voit kehittää ja laajentaa maatilaasi. Nauti monista jännittävistä maataloustoiminnoista, mukaan lukien uudet koneet ja viljelykasvit puuvillalla ja kauralla, Nintendo Switchin uudet! Pidä huolta sikojen, lehmien ja lampaiden karjasta ja ratsasta nyt omilla hevosillasi, jotta voit tutustua maatilan ympärillä olevaan valtavaan maahan aivan uudella tavalla.? Käytä ja aja yli 100 uskollisesti toistettua maatilan ajoneuvoa ja työkalua mukaan ensimmäistä kertaa Nintendo Switchillä, maailman suurimmalla maatalouskoneyrityksellä: John Deerellä? Huolehditko eläimestäsi, mukaan lukien siat, lehmät, lampaat ja hevoset? Ratsasta omilla hevosillasi ja tutustu tarjolla oleviin valtaviin alueisiin uudessa Pohjois-Amerikan avoimessa maailmassa, joka on täynnä maataloutta  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi