• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Dead by Daylight (Switch)

Dead by Daylight on epäsymmetrinen moninpelikauhupeli, jossa hullu tappaja jahtaa neljää ystävää. Pelaajat ottavat sekä tappajan että selviytyjän roolin tappavassa kissan ja hiiren pelissä. Se on kypsä kuvaus piiloutumisen jännityksestä.

Pelaajat kokevat kahta pelityyliä - selviytyjänä kolmannen persoonan näkökulmasta tai tappaja ensimmäisen persoonan näkökulmasta. Selviytyneet voivat tehdä yhteistyötä tai toimia yksin tilannetietoisuutensa avulla, kun tappaja on metsästyksessä keskittyneenä saaliinsa. Dynaamisen ympäristön muuttuessa jokaisen toiston jälkeen pelaajien on löydettävä uusia tapoja paeta ilman kiinni jäämistä.

Tapahtuma murhaajille: Dead by Daylight on saanut inspiraationsa kauhumaailman kaikista kolkista. Pelaa kaikkea voimakkaasta Slasherista pelottaviin paranormaaleihin olentoihin. Pelaajat perehtyvät Killing Groundsiin ja hallitsevat jokaisen tappajan ainutlaatuisen kyvyn metsästää, vangita ja uhrata uhreja.

Syvemmälle ja syvemmälle: Jokaisella tappajalla ja selviytyjällä on oma etenemisjärjestelmä ja monia avattavia esineitä, jotka voidaan räätälöidä kunkin pelaajan henkilökohtaisen strategian mukaan. Kokemus, pätevyys ja ympäristön ymmärtäminen ovat avain tappajan jahtaamiseen tai oveluuteen.

Todellinen pelko: Odota odottamatonta. Tunnelma, musiikki ja ympäristö yhdistyvät pelottavaksi kokemukseksi. Riittävän ajan kuluttua pelaajat voivat jopa pystyä selvittämään, mikä on sumussa piilossa.

Selviytyä yhdessä ... vai ei: Selviytyneet voivat joko tehdä yhteistyötä muiden kanssa tai olla itsekkäitä. Selviytymisen mahdollisuus riippuu pelaajan päätöksestä.

Missä minä olen? Jokainen taso syntyy menettelyllisesti, joten pelaajat eivät koskaan tiedä mitä odottaa. Satunnaiset kutupaikat tarkoittavat, että pelaajat eivät koskaan tunne oloaan turvalliseksi, kun maailma ja sen vaarat muuttuvat jokaisen pelin mukana.Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
1791

Tuote on lisätty ostoskoriisi