• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Cities: Skylines (Switch)

Kaupungit: Skylines - Nintendo Switch

TM Edition

Kaupungit: Skylines on moderni kokemus klassisesta kaupunginrakentajasta. Alkuperäisillä peleillä ymmärtämään todellisen kaupungin luomisen ja ylläpitämisen jännitystä ja vaikeuksia. Kaupungit: Skylinesilla on täysin toteutuneet kuljetus- ja rahoitusjärjestelmät, jotka on suunniteltu vastaamaan kaikkia pelityylejä? ja nyt, milloin tahansa, missä tahansa.

Tämän myydyin kaupunkirakentajan uusi Nintendo SwitchTM Edition sisältää entistä kannettavamman kuin koskaan, ja siinä on uudistettu käyttöliittymä, joka on suunniteltu erityisesti Nintendo Switchille, sekä kaksi kaupunkia: Skylines? suosituimmat laajennukset? Pimeän ja lumisateen jälkeen.

Useita ja haastavia simulaatioita

Kaupungin rakentaminen alusta alkaen on helppo oppia, mutta vaikea hallita. Kun pelaat pormestarina, täytät tärkeät vaatimukset, kuten koulutus, terveydenhuolto ja paljon muuta yhdessä kaupungin todellisen talousjärjestelmän kanssa. Kaupunkisi kansalaiset reagoivat sujuvasti gravitojen ja aitoutta antavalla tavalla erilaisiin peliskenaarioihin.

Nintendo SwitchTM

Yksinomainen painos

HD-rumble-toiminnon avulla rumble-vaikutus auttaa löytämään tehokkaimman alueen palvelurakennusten sijoittamiseksi kaupunkiin. Pro-ohjaimia tuetaan myös, ja lisäoppaat auttavat sinua hallitsemaan ensimmäistä toistoa parempaan oppimiskokemukseen.

Laaja paikallisliikenteen simulointi

Valtava järjestys? Pitkä kokemus Cities in Motion -sarjan kehittämisestä toimii täysin kehitetyissä, hyvin suunnitelluissa liikennejärjestelmissä.

Piirit ja politiikat

Ole enemmän kuin vain kaupunginhallinnon järjestelmänvalvoja. Kaupunkisi osien nimeäminen piiriksi johtaa sellaisten käytäntöjen soveltamiseen, jotka johtavat sinut nousemaan oman kaupunkisi pormestarin asemaan.

Pimeän laajenemisen jälkeen

Keskittyminen vapaa-ajan ja matkailualan erikoistumiseen on tämän laajennuksen keskeinen tehtävä hyödyntää päivä- ja yösykliä ja muuttaa asennetta kaupunkisi hallintaan. Rakennatko vilkkaan kaupungin, joka elää ja hengittää yöllä, vai annatko periksi pimeän ajan vaaroille ja haitoille?

Lumisateen laajeneminen

Vaikeudet kuumenevat, kun kaupunki jäähtyy laajennuksen haasteiden ja voimavarojen, kuten lumikarttojen, katuautojen ja lämmitysjärjestelmien, ansiosta. Pelissä on lämpötilalukemia, kosmeettinen vehnäValitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
1785

Tuote on lisätty ostoskoriisi