• Postikuluja 6,67 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

 

Cartoon Network: Battle Crashers (Switch)

€18.97
Saatavana
Ei saatavana
Tätä tuotetta on niukasti (vain 0 kpl).
Ei saatavana
Tuote muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alle, niin ilmoitamme sinulle, kun tuotetta on saatavilla! Sähköpostiosoitteesi tallennetaan enintään 180 päivään.

Tuote Kuvaus:

Kun isoisänisänisä ajaa vahingossa UG-RV: tä usean ulottuvuuden läpi, hän poimii joitain yllätysmatkustajia Gumballin, Steven Universen, Finnin, Mordecain ja Clarencen muodossa! Nyt heidän on tultava yhteen voittaakseen pahat sirkut ja korjaamaan asiat. Käytä kunkin hahmon ainutlaatuisia hyökkäyksiä ja erikoisliikkeitä valloittaaksesi elementit, taistele tiesi läpi kaikki tasot ja taistele joitain julmia pomotaisteluja. Toista kartat erityisillä muokkaajilla vaihtaaksesi hauskoja ja avataksesi bonushuoneita matkan varrella. Ota vastaan ​​yhden pelaajan haaste tai ota jopa kolme ystävää moninpelitoimintaan tässä hullussa moniulotteisessa seikkailussa. Pelaa yhtenä suosikkihahmoistasi Cartoon Networkissa tässä ainutlaatuisessa, vauhdikkaassa sivurullassa. Yli 24 tasoa ja 6 pelattavaa Cartoon Network -hahmoa, tämä peli tarjoaa koko perheelle hauskoja tunteja.

Liikkuvat painijat

6 pelattavaa sarjakuvahahmoa 8 eri pelityylillä loputtomiin yhdistelmiin

24 ainutlaatuista, vauhdikas tasoa

Yhdistä sankareiden voima vihollisten poistamiseksi

4 pelaajan paikallinen pudotus, pudotus useille pelaajille

Rajoittamaton määrä saavutuksia, palkintoja, piilotettuja huoneita ja kerättäviä esineitä.  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 93000 tuotetta

Tuote on lisätty ostoskoriisi