• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Brawlout (Switch)

Brawloutilla on iskuvoima sohvalla ja online-pelitiloilla, ja se sekoittaa tasohävittäjämekaniikan perinteiseen taistelupeliin tyylikkääksi ja sujuvaksi taisteluroyaleiksi.

Hitaiden puolustavien taistelujen sijaan Brawlout menee all-in kanssa salamannopeasta akrobatiasta, josta tasohävittäjät tunnetaan.

Löytämällä tasapainon kasvavan kilpailutilanteen ja juhlapelilajin välillä, Brawlout toivoo palvelevansa veteraanialustan taistelijoita, jokapäiväisiä faneja ja uusia tulokkaita.

Jokaisella Brawloutin hahmolla on oma ainutlaatuinen pelityyli, samanlainen kuin muissa taistelijoissa nähdyt hahmojen arkkityypit. Olitpa tarttuja tai rushdown-fani, Brawloutissa on sinulle taistelija.

Tällä hetkellä on valittavissa kuusi alkuperäistä hahmoa ja kaksi suosittua indie-hahmoa, jotka mahdollistavat vaihtelevan pelityylin. Kosmeettisten ihojen lisäksi jokaisella alkuperäisellä Brawlout-hahmolla on kolme muunnelmaa, hahmon vaihtoehtoiset versiot erilaisilla tilastoilla, vaatteilla ja jopa uusilla liikkeillä. Näiden muunnelmien avulla Brawloutin hahmoluettelosta tulee 18 yksittäistä taistelijaa. Löydä sinulle sopiva hävittäjä ja muunnos ja aja kovaa taistelukentällä.

Brawlout lisää tunnettujen liikkumistekniikoiden, kuten aaltoilun ja muovailun, lisäksi muita mekanismeja, joita löytyy muista taistelupeleistä. Rage-mittari täyttyy, kun molemmat teet ja teet vahinkoa, ja voit joko rikkoa komboja Rage Burst -toiminnolla tai päästää irti Rage-tilassa. Rage Burst työntää vastustajat taakse, rikkoo heidän kombonsa ja antaa pelaajalle mahdollisuuden luoda tilaa puolen Rage-mittarin kustannuksella. Jos mittari on täynnä, voit aktivoida Rage-tilan, mikä lisää aiheuttamiesi takaiskujen määrää samalla kun pienentää ottamiesi palautusten määrää.

Tilojen osalta Brawloutilla on kaikki mitä voit odottaa tavalliselta tasohävittäjältä ja vähän enemmän. Jopa neljä pelaajaa voi kilpailla joko ajoitetuissa, osake- tai joukkueotteluissa:

Kaikki samalla laitteella

Jokaisella on oma laite, ilman internetyhteyttä, paikallisesti

Online joko ystävien tai muiden Brawlout-pelaajien kanssa

Tekoälyn vastustajat ovat käytettävissä myös, jos haluat harjoitella joukkueiden komboja ystävän kanssa tai jos haluat täyttää kaikki ilmaiseksi. Harjoittele edistyneiden opetusohjelmien kanssa tai liity haastaviin arcade-torneihinValitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
1738

Tuote on lisätty ostoskoriisi