• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Assassin's Creed : The Rebel Collection (Switch)

Koe palkittu Assassin's Creed -pelisarja missä ja milloin tahansa. Assassin's Creed: The Rebel Collection tarjoaa kaksi vauhdikas peliä ja kaikki aiemmat yhden pelaajan DLC. Ryhdy Karibian pelätyimmäksi merirosvoksi Assassin's Creed IV: n mustassa lipussa ja muutu lopulliseksi tappaja metsästäjäksi Assassin's Creed Rogue -pelissä.

Assassin's Creed IV: Musta lippu

Purjehdus piratismin kulta-aikaan, kun merirosvot perustivat oman laittoman tasavallan. Ryhdy Edward Kenwayksi, Karibian pelätyimmäksi merirosvokapteeniksi, jota vetää muinainen sota murhaajien ja temppelien välillä. Pelaa roolia maailmankuuluissa taisteluissa. Ansaitse kunnioitusta Blackbeardin kaltaisille legendoille. Löydä lukemattomien syrjäisten saarten piilotetut aarteet, joissa korruptio, ahneus ja julmuus ovat yleisiä.

Assassin's Creed Rogue

Ranskan ja Intian sotien kaaoksen keskellä miehen hidas laskeutuminen pimeyteen merkitsi ikuisesti Yhdysvaltojen siirtomaiden tulevaisuutta. Pelaa Shay Patrick Cormacina ja muutu Assassin's Brotherhoodin uskollisesta jäsenestä lopulliseksi tappajametsästäjäksi. Lähde vaaralliselle matkalle Amerikan ja Atlantin jäisten vesien läpi katsomalla temppeliläistä ensimmäistä kertaa franchising-historiassa.

Tämä eksklusiivinen kokoelma sisältää parannettuja ominaisuuksia Nintendo Switch -järjestelmälle, kuten kämmentila, HD Rumble, kosketusnäyttöliittymä, Optimized HUD ja Motion Control Aiming.

Assassin's Creed: The Rebel -kokoelma sisältää Assassin's Creed IV Black Flag -sarjan, jossa on kaikki sen yksinpelissä oleva DLC ja Assassin's Creed Rogue.

ominaisuudet

Assassin's Creed IV: Musta lippu

TULLA KARIBIAN PELKEIMMÄSTÄ - Ryhdy salamurhaajien kouluttamaan karismaattiseen mutta julmaan merirosvokapteeniin Edward Kenwayksi. Pysy legendaaristen nimien joukossa, kuten Blackbeard ja Calico Jack, kun koet uudelleen räjähtäviä tapahtumia, jotka määrittelivät piratismin kulta-ajan.

PALKITTU LAIVAKOKEMUS - Käske aluksesi, Jackdaw, ja pelästytä kaikki, jotka sen näkevät. Ryöstää ja ryöstää Jackdawin päivittämiseksi vihollisen alusten taistelussa tarvittavilla ammuksilla ja varusteilla. Hyökkää ja mene saumattomasti massiivisten keittiöiden kyytiin, rekrytoi merimiehiä joukkueeseesi ja aloita eeppinen ja surullisen seikkailu.

AVOIN MAAILMA TÄYSIN MAHDOLLISUUKSIIN - Tutki Kingstonista Nassauun yli 75 ainutlaatuista paikkaa, joissa voit elää merirosvon elämää. Metsästää harvinaisia ​​eläimiä kesyttämättömissä viidakoissa, murhatemppeleitä kukoistavissa kaupungeissa, pakene piilotettuihin lahtiin ja etsi aarteita kadonneiden raunioiden ja vedenalaisten hylkyjen joukosta.

Assassin's Creed Rogue

TULLA ULKOPUOLISTA TAPPAMestariksi - Koe Assassin's Creed -universumi Templar-näkökulmasta ensimmäistä kertaa. Pelaa Shay Patrick Cormacina, jolla on salamurhaajan tappavat taidot eikä hän ole koskaan ennen nähnyt taitoja ja aseita.

Hitaasti uppoaminen pimeyteen - Todistaja Shayn muutos seikkailunhenkisestä salamurhaajasta synkäksi ja sitoutuneeksi temppeliksi, joka jahtaa entisiä veljiään. Arvioi aina ympäristösi ja ole valmis havaitsemaan ja puolustamaan itseäsi tappavilla ilmakiväärilläsi, jotka piiloutuvat varjossa.

TEE ICY-MERIT - Löydä täysin kunnostettu 1700-luvun New York City, ennen kuin taistelet tiesi läpi laivasi Pohjois-Atlantin ja Amerikan jokilaaksojen kapeilla vesillä. Assassin's Creed Rogue perustuu Assassin's Creed IV Black Flag -palkittuun merikokemukseen upouuduilla peleillä, aseilla ja vihollisen taktiikoilla.

Nintendo Switch -järjestelmän parannetut ominaisuudet:

Toista TV-tilassa, kannettavassa tilassa tai pöydässä

Kosketusnäytön käyttöliittymä

HD Rumble

Optimoitu HUD

Liikkeenohjauksen suuntaValitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
1885

Tuote on lisätty ostoskoriisi