• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

 

Walking Dead

The Walking Dead on Robert Kirkmanin, Tony Mooren ja Charlie Adlardin luoma mediafranchising, joka sisältää sarjakuvasarjat, TV-sarjat, verkkosarjat, elokuvat, romaanit, videopelit ja useita muita medioita, kuten äänikirjoja ja ääniraitoja.

Kävelevät kuolleet (2010 - nu)

Walking Dead (TV-sarja)

Sheriffin sijainen Rick Grimes herää koomasta postapokalyptisessa maailmassa, jossa kuolleet, jotka tunnetaan vaeltajina, ovat vallanneet sen. Rickin on taisteltava selviytymisestä suojellakseen perhettään ja ystäviään, kun hän tapaa matkan varrella uusia liittolaisia ​​ja kohtaa vihollisia, jotka yrittävät vallata yhteisöjä.

Fear the Walking Dead (2015 - nu)

Sarja alkoi Los Angelesissa, Kaliforniassa, ja se seuraa toimintahäiriöisen neuvonantajan Madison Clarkin, hänen poikaystävänsä ja englanninopettajansa Travis Manawan, tyttärensä Alician ja huumeriippuvaisen poikansa Nickin perhettä zombien maailmanloppun alkaessa. . Neljän täytyy joko uudistaa itsensä tai pitää kiinni syvistä puutteistaan, kun he kohtaavat sivilisaation lähestyvän romahduksen.

The Walking Dead: World Beyond (2020 - nu

Heinäkuussa 2018 San Diego Comic-Con -tapahtuman aikana tuottaja Scott M.Gimple ilmoitti uuden spin-offin olevan käynnissä. Huhtikuussa 2019 AMC ilmoitti virallisesti, että 10 jakson naispuolinen pääsarja aloittaisi tuotannon kesällä Virginiassa ja debyytti vuonna 2020. Ensimmäinen traileri julkaistiin New York Comic Con 2019 -sarjassa. The Walking Dead: World Beyond alkaa yhteensä kaksi vuodenaikaa ja 20 jaksoa.

Nimetön Daryl & Carol spin-off -sarja

Kolmas spin-off -sarja, jonka Angela Kang ja Scott M.Gimple loivat Reeduksen ja McBriden näyttelemiseen hahmoina Daryl ja Carol, ilmoitettiin syyskuussa 2020, ja suunnitelmat lähetetään vuonna 2023 Kangin yhdennentoista kauden jälkeen. , joka on ollut näyttelyesityksessä verkkonäyttelyssä yhdeksännestä kaudesta lähtien, on asetettu näyttelijäksi spin-off-kilpailuille.

Tales of Walking Dead

Syyskuussa 2020 AMC ilmoitti, että he ja Gimple ovat kehittäneet episodisen antologiasarjan, joka perustuisi uusiin tai olemassa oleviin hahmoihin, jotka tutkivat taustakertomuksia.

Marraskuussa 2018 Scott Gimple ilmoitti Talking Deadissä, että AMC Original Films -sovelluksesta on kehitteillä kolme The Walking Dead -elokuvaa, ja Andrew Lincoln allekirjoitti jatkavansa rooliaan Rick Grimesina. Elokuvat keskittyvät tapahtumiin, jotka seuraavat hänen poistumistaan ​​tv-sarjasta. Pollyanna McIntosh kuvaa rooliaan näyttelyissä Jadiksena.

Heinäkuussa 2019 paljastettiin, että elokuvat julkaistaan ​​teattereissa eikä televisiossa. Sarja seuraa Rickin jatkuvia seikkailuja, Gimple on ensimmäisen elokuvan käsikirjoittaja. Myöhemmin samassa kuussa Universal Pictures hankki jakelun elokuvasarjaan. Ensimmäisen elokuvan tuotannon on määrä alkaa "jo vuonna 2019". Luojat ovat keskustelleet mahdollisuudesta saada Corey Hawkins takaisin Heathiksi, joka lyhensi rooliaan näyttelyssä tekemään muita projekteja.

Tuote on lisätty ostoskoriisi