• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

reppu

Monien vuosien ajan reppu oli työkalu metsästäjille ja ihmisille, jotka elävät elämää luonnossa. Viime vuosina reppu on tullut suosittu meidän kaikkien keskuudessa. Tänään on laaja valikoima laukkuja ja reppuja, ja jokaisessa on yksi väri, painatus ja tyyli.

Laukut ja reput

Kuinka reppu syntyi, on vielä vähän epäselvää, mutta tiedämme, että se oli olemassa ainakin noin 5300 vuotta ajassa taaksepäin. Selkäreppu tunnemme sen läpimurtoon pääasiassa toisen maailmansodan aikana, jolloin Yhdysvallat käytti niitä kaikkeen, myös pakkaamiseen ja kantamiseen.

Suosittuja laukkuja ja reput

Toy Story Alien 3D -lounaslaukku

Next Gen Game Yli 3 turvasäkkisarjaa

DC Comics Green Lantern -kuntolaukku

LOL Surprise paljetteja -kassi

DC Comics Joker -laukku

Fortnite Skull Trooper -vaunu

Disney Frozen 2 paljetteja sisältävä reppu

Mickey Original 90 Years -reppu

 

Tänään voit sanoa, että reppuja on neljä erilaista. Ensimmäinen on reppu, jossa ei ole kehystä, eli koululaukku. Nämä ovat kevyitä ja mukavia pakata, mutta niillä voi olla huono ilmanvaihto, mikä tarkoittaa, että ne eivät sovellu patikointiin tai erittäin raskaiden tavaroiden pakkaamiseen. Muut saatavilla olevat tyypit ovat tuolireput ja juuri se kuulostaa. Reppu, jossa on sisäänrakennettu tuoli. Nämä ovat erittäin suosittuja kalastajien ja metsästäjien keskuudessa, jotka kävelevät metsässä, koska tämän tyyppisillä reppuilla he voivat istua ja levätä milloin tahansa.

Kolmas on nimeltään reppu, jossa on sisäinen runko, tämä tyyppi on keskikokoinen ja erittäin suosittu tänään. Nämä reput sopivat niille, jotka haluavat pakata joitain asioita ja jotka haluavat olla ulkona luonnossa. Koska näillä on hyvä ilmanvaihto, se soveltuu hiihtoon, lyhyemmille vaelluksille ja sisäkehys antaa sinulle paremman tasapainon sitä käytettäessä. Viimeistä ja neljännestä tyypistä kutsutaan reppu, jossa on ulkoinen kehys. Tämä tyyppi on merkittävä ja yksi suurimmista. Armeija käyttää niitä useimmin, koska tämä tyyppi on tukeva (ja raskas), koska se on yleensä valmistettu teräksestä tai puusta.

Näiden neljän vakiotyypin lisäksi on myös lounas-, rantalaukkuja, kuntosalipusseja, kylmälaukkuja, urheilupusseja ja paljon muuta.

Kuten sanoin, tänään on valtava valikoima laukkuja ja reput. Esimerkiksi DC Comicsilla on useita erilaisia, joista valita. Harley Quinnin, Wonder Woman, Batman, Superman ja Flash, kanssa. Valittavana on erilaisia ​​tyyppejä, jotta löydät helposti suosikkisi, esimerkiksi kuntosali- tai urheilulaukun. Koska DC Comics on niin uskomattoman suosittu tänään, heidän laukutuotteistaan ​​on tullut myös jotain, jonka heidän suurimmat fanit keräävät. Joten pidät DC Comicsista, tarkista, mitä sillä on laukkuille.

Aivan kuten DC Comics -fanit keräävät kaikki tavarat, Marvelilla on tietysti myös omat laukut ja reput, ja erilaisia ​​on todella paljon. Muun muassa erilaisista laukkuista löytyy hahmoja, kuten Spiderman, Deadpool, Grunt, Captain America, Iron Man ja The Hulk. On myös niitä, joissa on vain Marvel-logo.

Disneyllä on myös joukko erilaisia ​​laukkuja, jotka sopivat sekä suurille että pienille, mukaan lukien hahmot Anna ja Elsa Frostista, Mimmi pigg, Mikki Hiiri, Disneyn prinsessa Mulan ja noita Snövitistä. Disney on myös kehittänyt lompakoita, sydämenmuotoisia pieniä laukkuja, rantalaukkuja tai rantalaukkuja ja matkalaukkuja.

Rantalaukut tai rantalaukut, kuten sitä kutsutaan, ovat tulleet uskomattoman suosittuja viime vuosina. Ihmiset käyttävät tämän tyyppistä laukkua jokapäiväiseen käyttöön vain siksi, että se on niin tilava ja tänään on paljon erilaisia ​​värejä, joissa on paljon erilaisia ​​logoja. Siellä on muun muassa rantalaukkuja, joissa on Harry Potter. On myös rantalaukkuja suositusta Ystävät-sarjasta.

Lounaspussit ovat täydellinen koko pussille, johon mahtuu lounas. Tuo retki, koulu tai työ. Nykyään tällaisten laukkujen joukossa on myös erilaisia ​​motiiveja ja värejä, kuten Harry Potter, Dragon Ball, Frost, Disney Mickey Mouse, Disneyn supersankarit, Nemon löytäminen, Toy Story, Marvel Avengers ja Monsters Inc. Näistä lounaspusseista löytyy myös lisävarusteita, kuten vesipullo, joten saat kaiken tarvitsemasi päivän luonnossa lounaalla ulkona.

Kuntosali tai kuntosali on eräänlainen laukku, johon sinun on pakattava urheiluvaatteet. Kuntolaukut ovat nykyään suosittuja kaikkialla maailmassa koululaisille ja urheilusta kiinnostuneille. Tämän tyyppisiä laukkuja on myös lukuisia erilaisia ​​tekstiilejä ja tulosteita, mukaan lukien kuntosalilaukut, joissa on Fortnite, Marvel avengers, frost, Mimmi Pigg, Kalle Anka, Spiderman, Dragon Ball, Harry Potter, LOL Suprise, Poopsie ja Wonder woman.

Sportbags ovat suurempi ja merkittävämpi laukku, joka sopii sinulle, joka harjoittelet esimerkiksi jääpalloa tai jääkiekkoa. Sen vuoksi on pakattava enemmän lisävarusteita kuin mahtuu kuntosaliin. Useimmiten urheilupussit ovat myös raskaampia tekstiilejä, jotta ne kestävät hieman enemmän kuin kuntosali. Tämäntyyppistä laukkua on erikokoisia laukun tarpeesta riippuen, sitä on myös paljon erilaisia ​​tulosteita ja värejä. Muun muassa urheilupussit, joissa on Rick and Morty, Mimmi spike, Frost, Poopsie, Wonder Woman, LOL Suprise, Deadpool, Harry Potter, Batman, Superman, Iron Man ja paljon muuta.

Tänään voit myös sovittaa laukkusi lompakkoon.

Tuote on lisätty ostoskoriisi