• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Vaiana

Vaiana on Walt Disney Animation Studiosin tuottama ja Walt Disney Picturesin julkaisema amerikkalainen 3D-tietokone-animaatioelokuva. Se on 56. Disney-animaatioelokuva. Ohjannut Ron Clements ja John Musker, ohjannut Don Hall ja Chris Williams, elokuva esittelee Auliʻi Cravalhon Vaianana ja sillä on Dwayne Johnsonin, Rachel Housen, Temuera Morrisonin, Jemaine Clementin, Nicole Scherzingerin ja Alan Tudykin äänet.

Elokuva sisältää kappaleita, jotka ovat kirjoittaneet Lin-Manuel Miranda, Opetaia Foa'i ja Mark Mancina, sekä orkesteripartituurin, jonka on säveltänyt myös Mancina.

Elokuva kertoo Vaianasta, Polynesian kylän johtajan vahvasta tahdosta tyttärestä, jonka meri itse valitsee yhdistämään salaperäisen pyhäinjumalan jumalatar Te Fitin kanssa. Kun loukkaantuminen iskee hänen saarelleen, Moana lähtee etsimään legendaarista puolijumalaa Mauia toivoen palauttavansa pyhäinjäännöksen Te Fitille ja pelastaakseen hänen kansansa.

Vaiana julkaistiin Yhdysvaltain elokuvateattereissa 23. marraskuuta 2016 kriitikoiden myönteisiltä arvosteluilta, erityisesti kiitosta animaatiosta, musiikista ja kappaleista. Elokuva ansaitsi yli 690 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti. Yhdessä Zootropolisin kanssa se merkitsi ensimmäistä kertaa vuodesta 2002, kun Walt Disney Animation Studios julkaisi kaksi elokuvaa samana vuonna. Se sai kaksi Oscar-ehdokasta 89. Oscar-palkinnossa: yhden parhaasta animaatioelokuvasta ja toisen parhaasta alkuperäisestä kappaleesta ("Kuinka pitkälle minun pitäisi mennä"), ja hävisi sekä Zootropolisille että La La Landille.

Tuote on lisätty ostoskoriisi