• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Turtles

Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat (usein lyhennettynä TMNT tai Ninja-kilpikonnat) ovat neljä kuvitteellista teini-supersankaria, antropomorfisia mutanttikilpikonnia. Nimetty italialaisten renessanssitaiteilijoiden mukaan antropomorfinen rotta sensei kouluttasi heitä japanilaiseen ninjutsun taistelulajiin.

Kotona New Yorkin viemäreissä he taistelevat pikkurikollisia, pahoja herroja, mutatoituneita olentoja ja muukalaisia ​​hyökkääjiä vastaan ​​yrittäessään pysyä piilossa yhteiskunnasta. Ne ovat luoneet Kevin Eastman ja Peter Laird. Hahmot olivat peräisin Mirage Studiosin julkaisemista sarjakuvista ja laajentuneet sarjakuviin, elokuviin, videopeleihin, leluihin ja muihin tavaroihin. Franchising-palvelun huippunsa aikana 1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alussa se sai maailmanlaajuista menestystä ja mainetta.

• Leonardo (Leo) - Taktinen, vakaa, hiljainen, rohkea johtaja ja sensoon omistautunut opiskelija Leonardo käyttää sinistä naamiota ja kantaa kahta miekkaa. Koska tunnetumpi näistä neljästä, hänellä on usein vastuu veljistään, mikä johtaa usein konfliktiin Raphaelin kanssa. Leonardo nimettiin italialaisen polymataatin, taidemaalarin, insinöörin, keksijän, kirjailijan, anatomian ja kuvanveistäjän Leonardo da Vincin mukaan.

• Michelangelo (Mikey tai Mike) - Joukkueen kaikkein stereotyyppisin teini-ikäinen Michelangelo on vapaamielinen, rento, typerä, ilkikurinen jokeri, joka tunnetaan rakkaudestaan ​​pizzaan ja hyväsydämiseen luontoon. Michelangelo käyttää oranssia naamiota ja käyttää paria nunchakua. Hän antaa koomisen helpotuksen, vaikka hänellä on edelleen seikkailunhaluinen puoli. Vähiten kypsä neljästä kilpikonnasta hänellä on "surffaajan" tyypin ominaisuuksia ja hänet kuvataan usein Etelä-Kalifornian aksentilla. Hänet on nimetty italialaisen renessanssin taidemaalarin, kuvanveistäjän, arkkitehdin, runoilijan ja insinöörin Michelangelon mukaan. Hänen nimensä kirjoitti alun perin väärin "Michaelangelo" Peter Laird ja Kevin Eastman.

Donatello (Donnie tai Don) - Tutkija, keksijä, insinööri ja tekninen nero, Donatello käyttää violettia naamiota ja käyttää pesää (henkilökunta). Donatello on ehkä vähiten väkivaltainen kilpikonna ja mieluummin käyttää tietonsa konfliktien ratkaisemiseen, mutta ei koskaan epäröi puolustaa veljiään. Se on nimetty varhaisen renessanssin italialaisen taiteilijan ja kuvanveistäjän Firenzestä Donatellon mukaan.

Raphael (Raph) - Joukkueen anti-sankari Raphael käyttää punaista naamiota ja käyttää paria saia. Hänellä on aggressiivinen luonne ja hän epäröi harvoin heittää ensimmäistä lyöntiä. Hänet kuvataan usein New Yorkin aksentilla. Hänen persoonallisuutensa voi olla ankara ja sarkastinen ja tuottaa usein tappavaa huumoria. Hän on erittäin uskollinen veljilleen ja senseille. Hänet on nimetty korkean renessanssin italialaisen taidemaalarin ja arkkitehdin Raphaelin mukaan.

Splinter - kilpikonnien sensei ja adoptioisä. Alkuperäisessä sarjassa Splinter on japanilainen mutantti rotta, joka oppi ninjutsu-tavan omistajalta ja mestarilta Hamato Yoshilta. Hänen nimensä ja hahmonsa ovat parodia Marvel Comics -hahmosta, Stick, joka koulutti Matt Murdockia / Daredevilia. Vuoden 1987 TV-sarjassa Splinterin alkuperä muuttui, joten hän on Hamato Yoshi itse mutatoitunut humanoidiseksi rotaksi. IDW-sarjassa hän on Hamato Yoshi, joka on inkarnoitunut mutatoituneeksi rotaksi. Muut versiot seuraavat yleensä yhtä näistä alkuperistä.

• April O'Neil - Hullun tiedemiehen Baxter Stockmanin entinen laboratorioavustaja, April on Turtlein kova ihmiskumppani. Huhtikuu tapasi ensimmäisen kerran Kilpikonnat, kun he pelastivat hänet Baxterin Mouser-robotteilta. Hän lähtee moniin Turtle-seikkailuihin ja auttaa heitä tekemällä julkista työtä, jota Kilpikonnat eivät voi. Vuoden 1987 TV-sarjassa, Archie Comics -sarjassa, ensimmäisissä kolmessa elokuvassa ja vuoden 2014 uudelleenkäynnistyksessä vuonna 2014, huhtikuu on televisio-uutisten toimittaja. Vuonna 2007 CGI-elokuvassa hän ja Casey Jones omistavat varustamo. Vuoden 2012 sarjassa April on teini-ikäinen, jonka TMNT: t pelastivat ja jonka jälkeen hän antoi joitain "kaatumiskursseja" Splinterin ninjaksi.

• Casey Jones - Casey Jonesista on tullut yksi Turtlen lähimmistä liittolaisista, ja hän on rakastanut kiinnostusta huhtikuuhun asti. Casey tapasi ensin Kilpikonnat, kun hänellä oli kiire Raphaelin kanssa. Hän taistelee rikollisuutta vastaan ​​valikoimalla urheiluvälineitä, joita hän kuljettaa golfpussissa, kuten baseball-lepakoita, golfmailoja ja jääkiekkoseuroja.

• Silppuri - Kauhea ninjutsu-panssarimestari Oroku Saki, hän on jalkaklaanin johtaja, paha ninjaklaani (jalkaklaanin seuraajat eivät välttämättä ole pahoja, koska ne näyttävät olevan kaikkien rotujen aivopestyjä paikallisia nuoria. syytetty salaperäisen ylemmän asteen laittomista teoista). Jokaisessa TMNT-franchising-inkarnaatiossa hän on ollut Turtlesin ja Splinterin arkkivihollinen sekä pääantagonisti useimmissa franchising-osissa.

Jalkasotilaat / Ninjat - Jalkaklaanin ninjat, jotka työskentelevät Shredderissä.

Karai - Nainen, joka on korkealuokkainen Foot Clan -jäsen, hän on esiintynyt useissa eri TMNT-sarjoissa, sarjakuvissa ja elokuvissa sekä useissa videopeleissä. Alkuperäisessä ulkonäössään hän oli komentaja samalla tasolla kuin Shredder, kun taas joissakin myöhemmissä hahmojen inkarnaatioissa hän liittyy läheisesti Shredderiin hänen adoptoidunaan tyttärensä tai biologisen tyttärentyttärensä sekä muiden mestareiden kanssa.

 

• Baxter Stockman - Baxter Stockman on tutkija ja keksijä, joka usein toimii vihollisena kilpikonnille erilaisissa inkarnaatioissa. Hänet tunnetaan monissa versioissa esiintyvien hiirirobottien keksijänä, jotka kuvataan usein liittoutuneina Foot Clanin, Krangin tai yksin kävelevien kanssa.

Krang - Krang on pieni aivojen kaltainen muukalaissoturi, joka esiintyy usein yhdeksi franchising-konsernin päärooleista The Shredderin kanssa. Hahmo oli alun perin innoittamana utromsista, ulkomaisesta rodusta alkuperäisestä sarjasta, kun taas myöhemmissä versioissa hän on Utromsin jäsen. Joissakin inkarnaatioissa Krang teki yhteistyötä Shredderin kanssa, kun taas joissakin versioissa he olivat kilpailijoita valloituksessa.

• Bebop ja Rocksteady - Rikosduo mutantti-sika- ja sarvikuonosta, jotka olivat alun perin kaksi ihmiskonetta, joista joissakin versioissa tuli Shredderin käsityöläisiä. Ne kuvataan yleensä erittäin vahvoina, mutta eivät kovin älykkäinä ja toimivat usein koomisena helpotuksena.

 

Kun vähän tunnettuihin Playmates-leluihin otettiin yhteyttä TMNT-toimintahahmon tuottamiseksi, he olivat varovaisia ​​riskeistä ja vaativat ensin hankkimaan TV-sopimuksen. 28. joulukuuta 1987 alkoi TMNT: n ensimmäinen sarjakuvasarja, joka alkoi viisiosaisena minisarjana ja josta tuli säännöllinen lauantai-aamu-syndikaattisarja 1. lokakuuta 1988, jossa oli vielä 13 jaksoa. Sarjan tuotti Murakami-Wolf-Swenson Film Productions, Inc. (myöhemmin Fred Wolf Films). Mirage Studios ei omista oikeuksia tähän sarjakuvaan. Esitys on sarjaa kevyempi. Tässä kilpikonnat esitetään neljänä hauskana mutta vakavana supersankarina, jotka taistelevat pahan voimia viemäristään. He rakastavat pizzaa ja laittaa siihen outoja täytettä. He esiintyvät ensimmäisen kerran naamioissa, jotka on värikoodattu jokaiselle kilpikonnalle, missä aiemmin heillä kaikilla oli ollut punainen. Kilpikonnat olivat myös tunnettuja niiden idiomaattisten ilmaisujen käytöstä, jotka ovat ominaisia ​​ajan surffaajille, erityisesti Michelangelolle. Sanoja ja lauseita olivat "bummer", "dude", "fake", "radikaali", "far-out", "tubuloso", "bodacious" ja mahdollisesti tunnetuin "cowabunga".

 

Miehistö esitteli uusia ja erilaisia ​​hahmoja, kuten Bebop ja Rocksteady sekä Neutrinos. Alkuperäiset hahmot, kuten Splinter, Shredder ja Foot Soldiers, pysyivät uskollisina sarjalle ulkonäöltään ja tarkennukseltaan. Sen sijaan, että Splinter olisi Hamato Yoshin mutatoitu lemmikkirotta, Splinter oli itse mutatoitu Hamato. Jalkasotilaat siirtyivät ihmisen ninjoista loputtomiin robottien muriniin, mikä mahdollisti suuren määrän tuhoamisen ilman, että kukaan kuoli (tämä oli näyttelyn lasten yleisölle erittäin tärkeä päätös; liiallinen väkivalta olisi edistänyt lasten vanhempia, show's demografiset tavoitteet). Krang, yksi sarjan ikimuistoisimmista roistoista, sai inspiraation Mirage-sarjan hyvänlaatuisesta ulkomaalaiskilpailusta Utromista. Animaatioelokuva Krang oli sen sijaan paha sotapäällikkö Dimension X: stä. Baxter Stockman, jonka rotu muuttui mustasta valkoiseksi, kirjoitettiin uudelleen ujoina ja nöyrinä lakkeina Shredderiin, joka myöhemmin muunnettiin antropomorfiseksi kotikärpäksi. Näyttelyn kahden viimeisen kauden aikana pääpaholainen vaihtoi Lord Dreggiin, pahan ulkomaalaisen ylimieheen, joka kumarsi maailman valloitusta yrittäen häiritä yleisöä uskomasta, että kilpikonnat olivat vihollisia hänen itsensä sijaan.

25. syyskuuta 1989 lähtien sarja laajeni arkipäiviin, ja uudella kaudella oli vielä 47 jaksoa. Kaudella 4 oli 28 uutta syndikoitua jaksoa, ja vain 13 näistä jaksoista esitettiin vuonna 1990. Jaksot "Eurooppalainen loma" nähtiin Yhdysvalloissa vasta, kun USA Network alkoi näyttää ohjelmia vuoden 1993 lopulla ja jakso "Mahtava pääsiäinen" ei Nämä jaksot viivästyivät animaatio- tai ajoitusongelmien vuoksi. 21. huhtikuuta 1990 ABC: llä, NBC: llä ja CBS: llä lähetettiin huumeiden ehkäisyyn erikoistunut televisio nimeltä Cartoon All-Stars to the Rescue, joka sisälsi joitain ajan suosituimpia sarjakuvia. TMNT: n edustajana toimi Michelangelo, jonka ilmaisi Townsend Coleman.

 

Sen valtava suosio antoi aiheen sen monille jäljittelijöille, mukaan lukien Battletoads, Cheetahmen, Wild West C.O.W.-Moo Mesan pojat, Road Rovers, Street Sharks, Extreme Dinosaurs ja Mars-hiiret. Tällä hetkellä kaikki 193 jaksoa ovat saatavilla DVD: llä ja VHS: llä.

 

Amerikkalaisen sarjan lisäksi vuonna 1996 tehtiin japanilainen yksinoikeussarja, jossa oli kaksi jaksoa alkuperäistä anime-animaatiota (OVA), nimeltään Mutant Turtles: Choujin Densetsu-hen. OVA on samanlainen kuin vuoden 1987 TV-sarjan sävy ja käyttää samoja ääniä TV Tokion japanilaisesta dubista vuoden 1987 sarjasta. Ensimmäinen jakso tehtiin markkinoimaan TMNT Supermutantin leluja. Siinä esiteltiin kilpikonnia supersankareina, jotka saivat pukuja ja supervoimia Mutastones-toiminnolla, kun taas Shredder, Bebop ja Rocksteady saivat supervillain-voimia käyttäen Dark Mutastone. Kuten Super Sentai- ja Power Rangers -franchising -toimintojen kohdalla, neljä kilpikonnaa voitaisiin yhdistää muodostamaan jättiläinen Turtle Saint. Toinen jakso luotiin mainostamaan Metal Mutants -leluja, joissa hahmot saavat Saint Seiya -tyylisen salaperäisen metallipanssarin, joka voidaan muuttaa eläimiksi.

 

Vuosina 1997–1998 Kilpikonnat näyttelivät suoratoimittaisessa Ninja Turtles: The Next Mutation -tv-sarjassa, joka seuraa suoraan kolmen ensimmäisen elokuvan tapahtumia. Esitettiin viides kilpikonna, nainen nimeltä Venus de Milo, joka oli taitava shinobin salaperäisessä taiteessa. Sarja oli tarkoitettu irti jatko-osaksi elokuvan franchising-ohjelmaa, koska Shredder oli voitettu ja Ninja Turtles tapasi uusia roistoja. Muita kytkentöjä elokuviin sisältää se, että Splinterin korva leikattiin, jalkasotilaat olivat ihmisiä ja Kilpikonnat asuivat hylätyssä metroasemassa, joka nähtiin toisessa ja kolmannessa elokuvassa. Seuraavat mutaatiokilpikonnat vierailivat Power Rangersissa avaruudessa. Se peruutettiin 26 jakson kauden jälkeen.

 

Vuonna 2003 uusi 4Kids Entertainmentin tuottama TMNT-sarja alkoi ilmestyä "FoxBox" -ohjelmassa (myöhemmin nimeltään "4Kids TV"). Myöhemmin se muutti "The CW4Kids" -lohkoon. Sarjan tuotti Mirage Studios, ja Mirage omisti kolmanneksen sarjan oikeuksista. Miragen merkittävä osuus luovasta hallinnasta johti sarjakuvaan, joka leikkautuu lähemmäksi alkuperäistä sarjaa, luoden tummemman ja mukavamman tunnelman kuin vuoden 1987 hahmo, mutta riittävän lapsiystävällinen, jotta sitä voidaan pitää lapsille sopivana.

 

Tämä sarja kesti vuoteen 2009 asti ja päättyi elokuvaan Turtles Forever, joka tuotettiin TMNTs-sarjan 25. vuosipäivän yhteydessä ja esiteltiin vuoden 2003 sarjan Kilpikonnat, joka teki yhteistyötä vuoden 1987 sarjan kollegoiden kanssa ja vieraili lopulta mustavalkoiset sarjakuvaversiot itsestään viimeisessä näytöksessä. 4Kidstv.com esitteli sarjan kaikki jaksot syyskuuhun 2010 asti, jolloin Nickelodeon osti sarjan ja toisinaan lähettää sarjan Nicktoonsissa ja Nickelodeonissa normaalisti TMNT: n maratonin aikana.

 

Nickelodeon hankki Teenage Mutant Ninja Turtlesin maailmanlaajuiset oikeudet Mirage Groupilta ja 4Kids Entertainment, Inc.:ltä ja ilmoitti uudesta CGI-animaatiosarjasta TMNT. Vuoden 2012 versiolle on ominaista animeinen ikonografia ja korostetaan sitä, että mutageeni aiheuttaa edelleen tuhoa Turtlesin ja heidän vihollistensa jokapäiväisessä elämässä. Lisäksi tämän version sävy on samanlainen kuin alkuperäinen sarja, mutta siinä on myös kourallinen vakavia jaksoja. Sarja juoksi viisi vuodenaikaa.

Nickelodeon loi franchising-pohjaisen uuden 2D-animaatiosarjan, joka ilmestyi syyskuussa 2018. Tälle versiolle on ominaista kevyempi huumori ja siinä oli myös anime-ikonografia.

 

Ensimmäisen franchising-pohjaisen konsolivideopelin, nimeltään Teenage Mutant Ninja Turtles, Konami julkaisi Nintendo Entertainment System (NES) -laitteelle "Ultra Games" -tunnisteellaan vuonna 1989, ja myöhemmin se esitettiin kotitietokoneissa ja lopulta Wii on Virtual -palvelussa Konsoli. Vuonna 1989 julkaistiin pelihalli nimeltä Simply Teenage Mutant Ninja Turtles, joka myöhemmin esitettiin NES: ssä Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Arcade -pelinä, joka johti vain NES: n jatko-osaan, Teenage Mutant Ninja Turtles III: The Manhattan Project , joka käytti pelipelin ulkoasua, toisin kuin ensimmäinen NES-peli. Seuraava Turtles-peli, Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles in Time, julkaistiin vuonna 1991 arcade-pelinä ja siirrettiin myöhemmin Super Nintendo Entertainment Systemiin (Super NES) vuonna 1992, nimeltään Teenage Mutant Ninja Turtles IV: Turtles in Time, NES: n jatko-osalla. Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat: Hyperstone Heist luotiin myös Sega Genesikselle samana vuonna ja käytti monia TMNT IV: n taiteen resursseja. Konamin alkuperäiselle Game Boy -järjestelmälle oli myös trilogia TMNT-videopelejä, joka koostui: Teenage Mutant Ninja Turtles: Fall of the Foot Clan, Teenage Mutant Ninja Turtles II: Back from the Sewers ja Teenage Mutant Ninja Turtles III: Radical pelastaa.

 

Kun videopelisarja kehittyi ja Ninja Turtlesin suosio alkoi laskea 1990-luvun puolivälissä, videopelien suunta muutti suuntaa. Teini-ikäiset mutanttininjakilpikonnat: Tournament Fighters julkaistiin Street Fighter -sarjan tapaisina yhden taistelupeleinä; NES-, SNES- ja Genesis-versiot julkaistiin, kukin erillinen peli. Konami hankki myös lisenssin mukauttaa vuoden 2003 TV-sarja videopelien franchising-sopimukseen, mikä johti uuteen 3D-pelipelisarjaan, joka oli innoittamana vanhoista TMNT-voittopeleistä, jotka koostuvat Teenage Mutant Ninja Turtles (2003 -pelit), Teenage Mutant Ninja Turtles 2: Battle Nexus, Teenage Mutant Ninja Turtles 3: Mutant Nightmare ja Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Melee.

 

Vuonna 2006 Ubisoft hankki oikeudet TMNT-peleihin, jotka alkoivat pelillä, joka perustui vuoden 2007 animaatioelokuvaan, sekä erillisen Boy Boy Advance -pelin, joka muistutti Konami-arcade-pelejä. Teenage Mutant Ninja Turtles: Arcade Attack -peli julkaistiin Nintendo DS 2009 -tapahtumalle sarjassa 25 vuotta. Vuonna 2013 Activision julkaisi ladattavan Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows -pelin, joka perustuu vuoden 2012 TV-sarjaan ja jonka Red Fly Studio on kehittänyt Xbox Live Arcadelle, PlayStation Networkille ja Steamille.

Vuonna 2016 Activision ja PlatinumGames Teenage kehittivät Mutant Ninja Turtles: Mutants Manhattanilla PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 ja PC. Peli on kuvattu kolmanneksi henkilöksi, tiimipohjaiseksi taisteluksi. Kampanjaa voidaan pelata joko yksinpelissä tai yhteistyökumppanina, ja alkuperäisen tarinan on kirjoittanut Tom Waltz, IDW-sarjakuvalehti ja toimittaja. Taidetyyli perustuu pitkään TMNT-sarjakuvakirjaan Mateus Santolouco.

Ludia julkaisi kesällä 2016 Teenage Mutant Ninja Turtles Legends, ilmaisen roolipelipelin, iPhonelle, iPadille, Androidille ja Kindle Fireille. Se perustuu Teenage Mutant Ninja Turtles (TV-sarja 2012).

 

Teenage Mutant Ninja Turtles esiintyy pelattavina hahmoina DC Comicsin taistelupelissä Injustice 2 osana "ladattavaa sisältöä" Fighter Pack 3 ".

Kolme ensimmäistä TMNT-live-elokuvaa tuotti Golden Harvest, New Line Cinema jakoi elokuvia Yhdysvalloissa, kun taas 20th Century Fox jakoi toisen ja kolmannen elokuvan useimmilla muilla alueilla. Kaksi ensimmäistä elokuvaa oli suojattu British Northshore Investments -yhtiöllä. Kolmas elokuva oli tekijänoikeuksien alainen Clearwater Holdings. Neljännen elokuvan tuotti Imagi Animation Studios ja julkaisija Warner Bros. Viihde yhteistyössä The Weinstein Companyn kanssa.

Michael Bay tuotti Jonathan Liebesman ohjaaman elokuvan

n nimeltä Teenage Mutant Ninja Turtles ja julkaissut 8. elokuuta 2014 Paramount Pictures. Jatko-osa, Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, julkaistiin 3. kesäkuuta 2016, jolloin Megan Fox ja Will Arnett uusivat roolinsa ja esittivät Stephen Amellin Casey Jonesina. Dave Green korvasi Liebesmanin johtajana.

 

8. syyskuuta 1990 (eri avausjärjestyksellä), näyttely alkoi ilmestyä CBS: llä. CBS: n viikonloppu painos kesti kokonaisen tunnin vuoteen 1994 asti, ja alun perin lähetettiin muutama lauantai-yksinoikeus jaksoa takaisin. Kahden jakson välillä lähetettiin myös lyhyt "Turtle Tips" -segmentti, joka toimi julkisen palvelun ilmoituksena ympäristöstä tai muista asioista. Vuoden 1994 jälkeen näyttely lyhennettiin vain puoleen tuntiin ja tuotettiin vain kahdeksan jaksoa vuodessa, ryhmitelty "CBS Action Zone" -blokkiin, johon sisältyi myös WildC.A.T.s. ja luurankosoturit, jotka molemmat keskeytettiin yhden kauden jälkeen; vaikka TMNT säilytti "toiminta-alueen" esittelynsä. Sarja kesti 2. marraskuuta 1996, jolloin se esitti viimeisen jaksonsa.

Tuote on lisätty ostoskoriisi