• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Trolls

Trolls on amerikkalainen tietokoneanimaattinen vuoden 2016 musikaali komedia, joka perustuu Thomas Damin luomiin Troll-nukkeihin. Elokuvan ohjasi Mike Mitchell, kirjailijoina Jonathan Aibel ja Glenn Berger. Elokuva perustuu Erica Rivinojan tarinaan.

Elokuvassa esiintyy Anna Kendrickin, Justin Timberlake, Christopher Mintz-Plasse, Zooey Deschanel, Christine Baranski, Russell Brand, James Corden, Jeffrey Tambor, John Cleese ja Gwen Stefani. Elokuva seuraa kahta peikkoa, jotka etsivät pelastaakseen kylänsä vuorten tuholta, olentoja, jotka syövät peikkoja onnelliseksi.

DreamWorks Animationin tuottama 33. animaatioelokuva, joka sai ensi-iltansa 8. lokakuuta 2016 BFI London Film Festivalilla, julkaistiin teatraalisesti Yhdysvalloissa 4. marraskuuta 20th Century Foxin toimesta. Elokuva sai kriitikoilta enimmäkseen positiivisia arvosteluja ja ansaitsi maailmanlaajuisesti 346 miljoonaa dollaria sen 125 miljoonan dollarin budjettiin nähden ja sai Oscar-ehdokkuuden parhaaksi alkuperäiseksi kappaleeksi elokuvasta "Can't Stop the Feeling!". Jatko, Trolls World Tour, julkaistiin 10. huhtikuuta 2020.

Peikot ovat pieniä, värikkäitä olentoja, jotka elävät melkein ikuisessa onnellisuudessa, laulavat, tanssivat, halaavat ja pitävät hauskaa koko päivän. Ne löytävät kuitenkin Bergen, isot, rumat, pahat ja kurjat olennot, jotka voivat tuntea olevansa onnellisia vain kuluttamalla peikko. Bergeniläiset vangitsevat peikot ja syövät niitä joka vuosi erityisessä tilaisuudessa, Trollsticessa. Trollit, kuninkaan King Peppyn johdolla, vastasyntyneen tyttärensä, prinsessa Poppyn, kanssa pakenevat tunnelien läpi Trollstice-päivänä, jolloin prinssi Gristle Jr. söisi hänen ensimmäisen peikkonsa. Hämmentynyt, Gristle Jr.: n isä karkottaa kuningas Gristle Sr. hänen kokinsa, joka vastasi Trollsticen valmisteluista. Kokki lupaa lähteä ja löytää itse peikot. Samalla hän aikoo salaa kaataa monarkian kostaakseen maanpakosi.

Kaksikymmentä vuotta myöhemmin aikuinen unikko järjestää suuren juhlan juhlimaan peikkojen pakenemista huolimatta liian varovaisen ja itsekkään harmaan peikon haaran varoituksista, että kovat juhlat houkuttelevat Bergenin ihmisiä. Juhlissa Branchin varoitukset täyttyvät, kun kokki näkee ilotulituksen ja sieppaa Poppyn ystävät, mukaan lukien Creek-nimisen "Zen" -trollin, jota Poppy rakastaa.

Poppy päättää pelastusoperaatiosta yksin, koska mikään muu peikko ei ole halukas lähtemään kohti Bergenin kaupunkia ja myöhemmin Branchin yritystä, joka pelastaa hänet hämähäkkiryhmästä. Poppy ja Branch ovat Bergenin kuninkaan linnassa, ja he todistavat nyt kuningas Gristle Jr. joka ilmeisesti syö Creekin, mutta Poppy toivoo edelleen, että Creek selvisi. Poppy ja Branch huomaavat, että loput vangituista peuroista vartioi karkea tyttö nimeltä Bridget. Poppy huomaa, että Bridget on salaa rakastunut King Gristle Jr. ja tarjoaa auttaa häntä saamaan treffin kuninkaan kanssa, kun hän yrittää vahvistaa, onko Creek elossa.

Vaikka Bridget asetti päivämäärän musiikkinumerolla, Branch kieltäytyi laulamasta ja laukaisee väittelyn Poppyn kanssa paljastaen, että hänen isoäitinsä lapsena kiinni ja syödään, kun hän yritti pelastaa häntä, koska hänen laulunsa vaarantaa hänen sijaintinsa Kockille, ja että hänen syyllisyytensä aiheutti, että hänen värinsä muuttui sinisestä harmaaksi. Kun Poppy lohduttaa häntä halauksellaan, peikko Bridget, naamioituneena "Lady Glittersparkles", saa treffinsa Gristle Jr. kiitoradalla ja pelihalliravintolassa ja Gristle Jr. suostuu tulemaan Trollsticeen. Tänä aikana Poppy huomaa, että Creekiä pidetään vankina jalokivissä, joka koristaa kuninkaan vaippaa.

Peikot ovat auttaneet Bridgetiä ja yrittäneet pelastaa Creekin Gristlen huoneesta ja varastaa hänen jalokivensä, mutta huomanneet, että se on tyhjä. Kokki vangitsee sitten peikot, ja Poppy on järkyttynyt huomatessaan, että Creek petti heidät vuorille pelkurilla yrittäessään pelastaa itsensä syömiseltä. Creek houkuttelee jokaisen peikon pois Troll Villagesta (Poppyn lehmänkellon kautta), ja kokki ja muut vuorikokit vangitsevat heidät. Kun kaikki peikot kiinni, heitetään pottiin ja pian syödään, sydämen vaurioitunut unikko joutuu epätoivoon ja menettää toivonsa, kun hän ja kaikki muut peikot muuttuvat harmaiksi.

Branch yrittää laulaa "True Colors" Poppylle piristämään häntä ja myöntämään rakkautensa häntä kohtaan. Poppy, saatuaan takaisin värinsä ja huomatessaan, että hän on rakastunut Branchiin, palaa hänen tunteisiinsa, ja ne palauttavat kaikki taikuiset värit, myös Branchin. Bridget pelastaa peikot, halukas uhraamaan itsensä. Poppy ei voi olla luopumatta Bridgetistä ja näyttää Branchin ja hänen ystäviensä Gristle Jr. kanssa. ja Bergens, että Bridget on Lady Glittersparkles ja ettei ole välttämätöntä syödä trolleja ollakseen onnellisia, ja he voivat myös löytää onnen itsestään.

Kostonhimoinen kokki kieltäytyy hyväksymästä rauhaa ja yrittää tappaa peikot, mutta kääritään tarjoiluvaunuun, sytytetään ja lähetetään rullalle Bergenin kaupungista Creekin kanssa, joka on edelleen laukussaan. Molemmat lajit juhlivat ja antavat kaupunkiin uuden elämän. Unikko julistetaan sitten peikkojen kuningattareksi, ja unikko ja oksat jakavat ystävällisen halauksen.

Kohtaus keskellä luottoja kokki yrittää syödä Creekiä, mutta molemmat joutuvat pentueen hirviön uhriksi.

Tuote on lisätty ostoskoriisi