• Postikuluja 10,60 €
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 68000 tuotetta

 

Täytetyt Nintendo - Mario

Tule kasvot NFL franchise, jossa päätökset teet ovat tärkeitä matkallasi tulossa NFL supertähti "FACE franchising: QB1." Koe tunne, persoonallisuus ja voimakkuus NFL supertähtiä kanssa "SUPERSTAR X-Factor", uusi kehitys järjestelmä kykyjä, jotka kehittävät erityisiä kykyjä nykypäivän mielenkiintoisimmista NFL supertähtiä ja nostaa strategia- ja jännitystä jokaisessa pelissä. < p> tapoja pelata ilmaiseksi & nbsp;
Face of Franchise: QB1? Tullut kasvot NFL franchise, jossa päätökset teet ovat tärkeitä matkallasi tulossa NFL supertähti. Omien college pelinrakentaja ja pelata läpi pudotuspelien college jalkapallon mestaruuden ja NFL Yhdistä, saada mahdollisuus päästä NFL draften ja tulla kasvot franchising uutta ja henkilökohtaista uran kampanjatilassa, joka keskittyy sinä. Kun valitaan joukkue, tapaat Madden uusi maisema-moottori, joka luo räätälöityjä pelattavaa skenaarioita, tapahtumia ja dynaamisia haasteita, jotka muodostavat historia oman ainutlaatuisen NFL uran.
& nbsp; DO Franchise & nbsp; ? Simuloida kokonaista NFL uran ja jälkesi kuin pelaaja, valmentaja tai omistaja online sidoksissa pelannut yhden tai useamman pelaajan. Kisaa jopa 32 joukkuetta etsiminen Super Bowl dynastia. Mukana vuotuinen Pro Bowl hintoja vuoden pelaajaksi.

Ultimate Team ? Kilpailla ulitmata NFL fantasia tilassa lagbygge josta löydät suosikkipelaajasi menneisyyden ja nykyisyyden. Pelata pelejä, kerätä palkintoja ja päivittää joukkue päivittäin, hauskaa ja nykyhaasteista elävää sisältöä NFL ympäri vuoden.
& nbsp; DO Näyttely & nbsp; ? Kisaamaan otteluihin online- ja offline (yhden tai useamman pelaajan) tai pelaaja offline tietokonetta vastaan. & Nbsp; muokata pelin asetukset, kuten pituus mitään pelinrakentaja, säännöt, areenoilla ja pukuja.
& nbsp;

peliominaisuudet
& nbsp; < strong> DO Superstar X-Factor ? Koe tunne, persoonallisuus ja voimakkuus NFL supertähtiä supertähti X-Factor, uusi kehitys järjestelmä kykyjä, jotka kehittävät erityisiä kykyjä nykypäivän mielenkiintoisimmista NFL supertähdet kun tietyt tavoitteet saavutetaan peliin. Yhdistelmä todellinen persoonallisuutensa & amp; soitin liikkeen todella saa NFL tähdet henkiin Madden NFL 20 Kaikki hallinta pelin kehityksen uusia tapoja muokata peliominaisuudet.
& nbsp;
Yksittäiset pelitaktiikoita & nbsp ? Taktiikka kalibroidaan olemaan ainutlaatuinen jokaiselle työtä ja antaa enemmän erilaisia ​​strateginen peli suunnittelun ja säädöt pelin aikana.
& nbsp; DO Kevät / istuvuus vaihtoehtoja ? Pelattavuuden kevät / istuvuus vaihtoehdot voivat nyt valita, ja antaa enemmän todellinen NFL tuntumaa nykypäivän pelitaktiikoita.
& nbsp;
valmentaja kentällä & nbsp; ? Opi parantua Madden pelaaja tämän johdonmukaisen ja uudistettu oppimisen järjestelmä, joka sisältää uuden pelin mekaniikka edetessä pelin.
& nbsp;
Uusi väärennettyjä syöttö Mechanics & nbsp; ? Fake Fit tiettyyn vastaanottimeen ja harhautus puolustajien uudella dual paineita mekaniikan "sieppausta". & Nbsp;
& nbsp; DO NFL Pro Bowl & nbsp; ? Pelata vuotuinen Pro Bowl Franchise-tilassa ja "Face of Franchise: QB1" tilassa suurimmat tähdet AFC ja NFC.
& nbsp;
Lister Malli taktiikoita & nbsp; ? Taktiikan, jotka on sovitettu supertähtien tiimisi nopeasti saat tähteä mukana, kun niitä tarvitaan eniten.
& nbsp;
Uusi voitto eleitä & nbsp; ? Yli 20 uutta TD ja ensimmäinen yritys eleet on lisätty, jotta suurimmissa tapahtumissa kentällä enemmän näyttäviä.Valitettavasti tämä tuote ei tällä hetkellä kuulu valikoimaamme.

Kaupan kotisivulle »

Sivukartta »
  • 100% virallinen kauppatavara
  • Turvallinen maksu kortilla tai laskulla
  • Laaja valikoima yli 63000 tuotetta

Tunnus:
1925

Tuote on lisätty ostoskoriisi